Sânziana Buruiană, chef trei zile de ziua ei! Uite unde petrece fosta asistentă TV

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (38 de ani) este o vedetă norocoasă! Blondina a declarat pentru Click! că ziua sa de naștere ține trei zile alături de cei dragi pe litoralul românesc, iar fetițele și soțul său o susțin și o iubesc necondiționat.

Sânziana Buruiană, chef de 3 zile alături de oamenii dragi

Sâmbătă, de Sânziene, de ziua sa onomastică, vedeta și-a luat familia și a fost să petreacă momente de calitate la mare…la soare. Însă, se vor întoarce mâine (luni – 26 iunie – n.r) pentru că Sânziana Buruiană împlinește 39 de ani, iar petrecerea în familie nu se termină.

 „Ieri, de Sânziene, de ziua mea onomastică am fost cu familia la mare și a foarte tare frumos, iar astăzi urmează să le lansez celor mici o colecție cu ținute/ hăinuțe neon de vară, colecție care o să se numească <zulufițele>  și sper să le placă mămicilor și celor mici după care plecăm iar la mare pentru că mâine este ziua mea de naștere și vom petrece cu toții acolo.

De ziua de nume fetele m-au surprins cu felicitări și coronițe lucrate manual de ele. M-a emoționat foarte tare gestul lor. Este un sentiment greu de descris în cuvinte. Dar vreau să vă zic că ziua mea, anul acesta, durează trei zile. De pe 24 până pe 26 iunie pentru că mâine este ziua mea de naștere. Împlinesc 39 de ani. Acesta este ultimul an de tinerețe al meu înainte să schimb prefixul”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Click! spune

Sânziana Buruiană și fostul fotbalist Nicolae Zuluf au o căsnicie pe care o țin departe de lumina reflectoarelor. Împreună au devenit părinți de fete și au doi copii cu care se mândresc. Primii ani după ce Iza, fiica cea mare, a venit pe lume, Sânziana s-a dedicat creșterii micuței și a renunțat la aparițiile cu care ne obișnuise. A revenit pe micile ecrane în România, întâi, iar apoi a primit o ofertă din partea vecinilor unguri pe care a acceptat-o pentru o perioadă de timp.

Sânziana Buruiană este căsătorită din anul 2015 cu partenerul său de viață.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net