Fiica cea mică a Sânzianei Buruiană, manechin la doi ani! Uite cum s-a descurcat pe scenă

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (38 de ani) este o mămică foarte devotată celor două fetițe ale sale! Fosta asistentă de televiziune are două fetițe împreună cu Nicolae Zuluf (34 de ani) și încearcă să le ofere tot ce este mai bun și mai frumos în viață. Astfel că, mezina familiei, Antonia (2 ani), a defilat weekend-ul acesta pe podium, chiar în calitate de manechin…iar mama sa, Sânziana, este tare mândră!

Este clar! Fetele Sânzianei Buruiană sunt pasionate de fashion și de domeniul artistic…iar părinții lor, Sânziana și Nicolae Zuluf, le susțin necondiționat când vine vorba de evoluția lor profesională! Dacă în urma cu o lună, Izabela (7 ani), fetița lor cea mare, venea pe piața muzicală cu o piesă dinamică dedicată noii generații, iată că, Antonia, mezina familiei Zuluf, a decis să ia atitudine și să intre și ea, la cei doi anișori pe care îi are, în lumina reflectoarelor, în calitate de model.

Antonia a defilat zilele trecute pe un podium pentru întâia oară și a purtat două ținute extrem de frumoase, două rochițe ce o avantajau foarte mult: una de culoare neagră cu imprimeu în față, iar cealaltă de culoare deschisă cu o fundă în spate. În privința coafurii, Antonia avea făcute două codițe specifice vârstei sale.

Sânziana Buruiană, o mămică mândră

Contactată de Click!, vedeta ne-a dezvăluit prin ce clipe emoționante a trecut ea, ca mama, atunci când și-a văzut fiica cea mică pentru prima dată pe podium.

„Nu mă așteptăm ca celei mici să-i placă atât de mult pe scenă. Efectiv nu o mai putea lua nimeni de pe scenă, voia să defileze singurică după câteva repetiții cu surioara ei, Iza. Se vede că îi place și ei foarte mult și sunt tare mândra de ea când poarta o ținută fashion. Izabela, fiica noastră cea mare, la vârsta ei îmi lua pantofii cu toc, însă cea mică nu are obiceiul ăsta. Ei îi place să probeze cât mai multe costumații de prințesă. Mă gândesc să le fac o colecție de hăinuțe care să poarte numele „Zulu'fitzele”. Sunt sigură că multe fete ar purta creații în stilul în care îmi place mie să le asortez mereu”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Click! spune

Sânziana Buruiană este căsătorită din anul 2015 cu fostul fotbalist de la Concordia Chiajna, Nicolae Zuluf. Cei doi formează o familie frumoasă și discretă din showbizul românesc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net