Sânziana Buruiană, super decoltată la aniversarea fiicei sale. A uimit invitații cu ținuta ei

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Sânziana Buruiană (38 de ani) și Nicolae Zuluf (34 de ani) fac toate eforturile pentru ca cele două fetițe pe care le au împreună să aibă parte în viață de tot ce își doresc. Weekend-ul acesta blondina împreună cu partenerul său de viață i-a organizat o petrecere de cinci, Izabelei cu prilejul zilei sale de naștere. Invitații prezenți au fost aleși pe sprânceană.

Sânziana Buruiană, petrecere de lux

Izabela, fiica cea mare a Sânzianei Buruiană și a lui Nicolae Zuluf, a avut o zi de naștere de pomină. Cei doi părinți grijulii i-au organizat o petrecerea într-un loc de joacă de lux din Capitală, unde invitații s-au putut bucura de o bălăceală în piscină, un spațiu destinat relaxării pentru prichindei, unde era plin de jucării, dar și tot felul de delicatesuri culinare.

Citește și: Bate divorțul la ușă? Sânziana Buruiană, în scandal cu soțul ei: „Nu mai dormim în același pat”

„A fost foarte frumos de ziua de naștere a Izei. A avut toți prietenii dragi lângă ea. I-am îndeplinit cea mai mare dorință a ei și anume aceea de a avea un loc de joacă iarna.

Pentru că ea este născută iarna și nu poți face petrecere în aer liber. Așa că acum am reușit să îi îndeplinim dorința pe care o avea de ceva timp. La petrecere fetițele, care au fost invitate, s-au bălăcit foarte mult în piscină.

Toate au avut costume de baie, s-au distrat ca niște dive. De la invitați, Iza a primit și cadouri foarte multe și frumoase mai ales că prietenele ei îi știu preferințele de la casetă de farduri până la cărticele de pictat. Totul a fost unul cu Popit It și unicorni exact cum și-a dorit ea.”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!.

Sânziana Buruiană nu mai pleacă în Ungaria

Sânziana Buruiană ne-a mai spus că nu se mai întoarce în Ungaria, căci preferă să rămână cu familia în România, așa că a renunțat la locul de muncă din Budapesta, unde prezenta un teleshopping.

„De când nu am mai plecat din țară m-am ocupat mai mult, lunile astea, de Iza. Mi-am dorit să se dezvolte pe plan artistic. Acum merge la gimnastică, canto, școală de televiziune pentru copii și face și dansuri. Îmi doresc să se dezvolte frumos și armonios. Zilele acestea urmează să fie gata și o piesă a ei personalizată de care sunt tare mândră.

În perioada aceasta caut împreună cu Bianca Rus copii talentați pe care să-i promovez pentru că mi-am făcut o emisiune cu ea. Îmi place să mă ocup de partea asta de fashion pentru copii. De când le am pe cele două fetițe mi-am dat seama că sunt atrasă de această latură”, a conchis Sânziana Buruiană pentru Click!.

Click! spune

Sânziana Buruiană s-a căsătorit în 2015 cu fostul fotbalist Nicolae Zuluf, cu care este tare fericită și împlinită pe plan amoros. Cei doi au împreună două fetițe: pe Izabela (7 ani) și pe Antonia (2 ani). În urmă cu șapte ani, vedeta alegea să renunțe la viața de manechin dar și la cea de asistentă de televiziune pentru o viață liniștită de familie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
image
actualitate.net
image
actualitate.net