Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu au îngropat securea războiului: „Ne-am împăcat!”

#Exclusiv Click!

Sânziana Buruiană (39 de ani) și Andreea Tonciu (37 de ani) s-au împăcat! Cele două au fost invitate, recent, într-o emisiune de televiziune, alături de fetițele lor, și se pare că au renunțat la rivalitatea dintre ele. Contactată de Click!, Sânzi ne-a mărturisit că a fost o atmosferă foarte relaxată, atât între ea și Andreea Tonciu, cât și între cele două micuțe ale lor.

„Da, ne-am împăcat. Zilele acestea am fost invitate într-o emisiune de televiziune, unde am depănat amintiri din anii de senzație când eram asistente de televiziune. Noi două ne-am împăcat demult, dar nu ne-am mai văzut de câțiva ani. Eu am fost plecată un an din țară cu munca, după am avut acel reality-show cu fetele. Nu am avut timp. Pot spune că s-au văzut fetițele, Rebecca și Iza, pentru prima dată.

A fost o atmosferă plăcută atunci când ne-am văzut, mai ales că am revăzut imagini cu noi când făceam senzație împreună la televizor, dar și în prezentările de modă. Cred că sunt cam 15 ani de când ne cunoaștem. Ne vom mai întâlni, eu și Andreea, dacă vor mai fi ocazii. Când ne-am văzut, a fost ceva ca și cum nu ne văzusem de ieri. Nimic schimbat. Am povestit despre fete mai mult, ce le place să facă, ce activități, unde le place să meargă”, a declarat Sânziana Buruiană pentru Click!

Sânziana Buruiană, atac la adresa Andreei Tonciu

Se pare că bruneta a reușit să uite toate afirmațiile pe care Sânzi le-a făcut în spațiul public după nunta sa...și anume că mâncarea de la nunta Andreei a fost stricată.

„Mi-a fost foarte rău. M-am ţinut de pereţi. Cred că am vomat de zece ori. Iniţial, am crezut că m-a deocheat cineva, dar apoi când am văzut că gluma se îngroaşă, m-am alarmat. Am intrat în panică atunci când cea mică a început şi ea să vomite. Am alăptat-o, dar nu m-am gândit că o pun în pericol.

E clar că ceva s-a întâmplat cu mâncarea acolo. Nu pot să cred că la un astfel de complex de lux se poate întâmpla aşa ceva. Acolo se fac nunţi de mii de euro. O să le fac reclamaţie. Nu este vorba doar de mine aici, ci de fetiţa mea, care nu este atât de rezistentă în faţa unor astfel de afecţiuni. Mă duc de urgenţă cu ea la medic să nu aibă vreo enterocolită”, declara, în acele momente, Sânziana Buruiană pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net