Bombele-sexy au plecat de jos! Ce făceau în club pentru 300 de lei Daniela Crudu, Adelina Pestriţu sau Laurette

Ultima actualizare:

    Cum arătau vedetele pe vremea când defilau pe bani puțini în cluburile pentru studențiFoto: arhiva Click!
Cum arătau vedetele pe vremea când defilau pe bani puțini în cluburile pentru studențiFoto: arhiva Click!

Mai ţineţi minte debutul celor mai senzuale vedete autohtone? Divele mondene câștigă acum mii de euro din reclame, contracte de imagine, emisiuni de televiziune, dar odinioară defilau sumar îmbrăcate, pentru studenții din Regie. “Efortul” le era răsplătit cu sume cuprinse între 300 și 400 de lei, însă ţinând cont că banii veneau după doar câteva minute mers pe podium, putem spune că nu erau deloc de neglijat.

Dacă dați timpul înapoi cu 9-10ani, nu se poate să nu vă amintiți perioada de glorie a asistentelor TV şi fotomodelelor de club. Fete care purtau doar câteva sute de grame de haine și atrăgeau privirile cu mișcări lascive, trupuri aproape dezgolite.

Bianca Drăgușanu (37 de ani), Marina Dina (32 de ani), Daniela Crudu (29 de ani), Loredana Chivu (28 de ani), Sânziana Buruiană (35 de ani), Laurette (35 de ani), Adelina Pestriţu (31 de ani) sunt doar câteva dintre bombele-sexy care în perioada 2008-2010 au fost nelipsite din cluburile de noapte. Cu treabă, nu cu distracția. Cooptate mai mult în prezentări de modă de lenjerie intimă sau costume de baie, fetele ne arătau punctele lor forte: picioarele, fundul și sânii. Un rol important în toată această industrie îl avea make-up artistul Adrian Pescariu, care nu știm cum făcea, dar reușea să dezbrace și cele mai mofturoase vedete. Până și pe Monica Gabor (31 de ani), pe atunci încă soția lui Irinel Columbeanu.

Și dacă Moni ținea cu dinții de onorariu, reușind să primească sume ceva mai mari, celelalte fete se mulțumeau şi cu 100 de euro. Da, ați auzit bine. Surse din cadrul clubului Princess din Regie, acolo unde au avut loc toate aceste prezentări, ne-au spus că vedetele plecau acasă, după câteva minute de du-te vino pe podium, cu doar 300-400 de lei în portofel.

Vedetele câștigă acum zeci de mii de euro

Bănuții nu erau o avere, dar prezența la acele evenimente le asigura fetelor o doză bună de notorietate, urmând să apară cu fotografii în ziare și cu imagini la TV.

“Da, este greu de crezut că fete care azi fac mii de euro din imagine, din diverse afaceri sau din contracte în televiziune, câștigau pe vremuri 300 de lei la o prezentare de modă. Într-un fel, toată lumea pleacă de jos. Nu comentau, nu se tâguiau pentru bani, veneau, își făceau treaba și plecau acasă”, ne-au spus surse din interiorul clubului Princess, frecventat îndeosebi de studenți.

În prezent, la 9-10 ani distanță de atunci, petrecerile de gen s-au rărit, căci și bombele-sexy şi-au schimbat sfera de activitate, devenind fie mămici, fie femei de afaceri, fie ambele. Bianca Drăgușanu câștigă bine din afacerea cu atelierul de croitorie, Marina Dina a dispărut din spațiul monden şi are grijă de gemenii ei superbi, Monica Gabor s-a stabilit peste Ocean, cu Mr. Pink, Sânziana Buruiană și Laurette sunt mame responsabile, iar Adelina Pestriţu este mămică, viitgoare soţie şi femeie de afaceri, profitând la maximum de notorietatea pe care o are în online.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cornel dinu
image
image
image
image
image
image
banner doina teodoru png
iulia albu fiica colaj instagram jpg
Iuliana Tudor și mama sa foto arhiva personală png
banner irinel si irina columbeanu png
george burcea colaj instagram jpg
oana pellea instagram jpg
mariana moculescu colaj instagram png
delia colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net