Moș Crăciun, fii darnic! La ce bolizi de lux visează divele din showbiz-ul românesc?

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Este cea mai frumoasă lună din an, luna cadourilor mult așteptate așa că toată lumea își dorește să primească ce a visat sau a scris către Moș Crăciun! În cazul de față avem trei vedete de la noi care își doresc de Crăciun același lucru, nici mai mult nici mai puțin decât o mașină nouă și frumoasă.

Catrinel Sandu a fost cea mai cuminte căci a primit-o deja! Soprana Iana Novac și Andreea Tonciu încă își așteaptă autoturismul mult visat, dar important este că au lansat dorința în eter.

Catrinel Sandu (46 ani) are o viață super frumoasă în America și este o răsfățată. Soțul ei american, medicul stomatolog Steve Schroeter îi face toate poftele. Se pare că binecunoscuta coregrafă a primit ce și-a dorit de Crăciun, chiar în avans, pentru că Moșul a fost generos.

Catrinel Sandu a furat startul și iată că se bucură din plin de cadoul său, o mașină destul de scumpă. Bijuteria mult visată pe patru roți stă acum "mândră" în garajul vedetei, iar vedeta și-a exprimat public recunoștința pentru ea, printr-un mesaj emoționant postat pe rețelele de socializare, care sună cam așa: „Crăciun fericit mie! Am într-adevăr cel mai bun soț! Te iubesc foarte mult, iubitule!", a scris Catrinel, postând de altfel și poze cu noua ei mașină, o frumusețe de Range Rover cu toate dotările sau mai bine zis, full option. 

Soprana Iana Novac (39 ani) a muncit tot anul, și-a realizat concertul aniversar de vis  pentru 20 de ani de activitate la Sala Palatului în prezența trupei A.S.I.A., are multe concerte și evenimente, iar Moș Nicolae i-a făcut cadou un trofeu și  "Premiul de Excelența pentru Cea mai bună voce feminină Pop-Opera a anului 2022", în cadrul unui eveniment de seamă, o gală diplomatică, International Mediterranean Award 2022.

Dar de Moș Crăciun, binecunoscuta soprană știe exact ce vrea: o mașină nouă. Nu de alta dar cea pe care o are acum își cam cere drepturile și nu se mai poate baza pe ea!

„A fost cel mai frumos an pe care l-am trăit, profesional vorbind și mă bucur că închei anul cu un premiu atât de valoros, Vocea anului. Pe 24 Decembrie voi fi în Piața Constituției, la Târgul de Crăciun, unde voi închide Târgul de Crăciun, cu un recital, vă aștept cu mic cu mare. Și pe 25 decembrie sunt pe scenă și apoi fug acasă, la masa de sărbătoare. De la Moș Crăciun îmi doresc o mașină nouă! Știe și Tavi, soțul meu, deja i-am zis Moșului!", povestește râzând, Iana Novac, care pare că a depășit și bugetul de Crăciun stabilit cumva pentru cadourile celor doi copii ai săi, Erika (9 ani) și  Alexandru (3 ani).

Nici Andreea Tonciu (36 ani) nu se lasă mai prejos! Focoasa brunetă țintește mereu sus și este obișnuită cu o viață de lux, fără a duce prea multe lipsuri. A prins gustul călătoriilor și nu prea mai stă prin țară pentru că adoră vacanțele.

De Crăciun, însă, știe exact ce vrea: o mașină nouă! „De Moș Crăciun îmi doresc liniște în familie și dacă Moșul o să fie darnic, bineînțeles, o mașină nouă!", ne-a mărturisit Andreea Tonciu care este nerăbdătoare să își schimbe autoturismul pe care îl conduce acum.

Cât despre fetița ei, Rebecca, Tonciu ne-a mai spus că o cam moștenește pe mami, cel puțin în privința cumpărăturilor. „Când merg cu ea la magazin, numai lucrurile scumpe și le alege! Rebecca își dorește toate păpușile scumpe din lume. Eu i le cumpăr dar ea nu are grijă de ele.", a mai  adăugat fosta concurentă de la Survivor.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net