Catrinel Sandu și familia ei au fost loviți de uraganul Ian!: «S-a zguduit casa!»

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Catrinel Sandu (46 de ani) a povestit acum câteva zile, în exclusivitate pentru Click!, că ea şi familia erau extrem de panicaţi din cauza uraganului Ian, care se apropia de Florida. Între timp, forţele naturii s-au dezlănţuit şi furtuna a distrus tot ce i-a ieşit în cale. Din fericire, fosta „Bebeluşă” şi cei apropiaţi ei au scăpat cu bine. Dar încă îşi revine din spaimă.

(sursa foto Instagram & EPA-EFE)
(sursa foto Instagram & EPA-EFE)

Catrinel a relatat cum ea și familia ei au supraviețuit uraganului Ian, care a făcut prăpăd în Florida, acolo unde «Bebelușa» locuiește alături de soțul ei, de profesie medic, și fiica lor.

„Încă suntem fără curent acasă, aşa că am venit până la biroul lui Steve (soţul ei, n.r.), aici este curent. Internetul pică foarte des. A fost destul de nasol! S-a zguduit casa din toate balamalele, avem şi nenorocul, ca să zic aşa, că avem o casă în mare parte din geamuri. Este frumos, dar nu în situaţia asta, în care am fost loviţi de uragan.

Citește și: Catrinel Sandu nu mai ajunge în țară: „Stric tradiția din cauza unor probleme"

Dar am avut noroc că este o casă foarte bine construită şi nu am avut pagube, nu ni s-a rupt nimic. La piscină au fost doar copaci căzuţi de jur împrejur, foarte mulţi palmieri, atât în cartier, cât şi în afară cartierului. Am rămas fără electricitate de ieri de la ora 14.00. Acum, când vorbim este deja ora 19.00 şi suntem tot fără curent (joi noaptea spre vineri dimineaţă, pe fusul orar din România - n.r.).

Nu rata nici: Catrinel Sandu, tatuaje pentru tatăl mort și soț! Uite ce a ales să-și facă

Nu cred că avem şanse să vină curentul prea curând, pentru că 80% din oraş, să nu zic 100%, este fără electricitate. Dar cel mai important este că suntem bine. Nu suntem ca în Forth Myers sau în alte zone, care se află şi acum sub inundaţii. Au fost pagube cu mult mai mari în alte regiuni. În Sarasota, unde sunt eu, a fost cât de cât ok. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că ne-a protejat familia”, a povestit Catrinel Sandu, în exclusivitate pentru Click!

Află și: EXCLUSIV Catrinel Sandu, totul despre nunta secretă din România: "Nici nu s-a pus problema de dar, de bani în plic""

Chiar dacă a tras o sperietură groaznică alături de familia ei, Catrinel este recunoscătoare pentru că are aproape oamenii cei mai dragi.

Şcoala este închisă până săptămâna viitoare, când o să ne spună exact ce se întâmplă. Asta pentru că majoritatea şcolilor sunt folosite ca adăpost pentru cei care nu au putut rămâne în casele lor”.

Acum, când lucrurile s-au mai liniştit, Catrinel Sandu şi soţul ei american, medicul stomatolog Steve Schroter, alături de care şi-a găsit liniştea după divorţul de tatăl fetiţelor sale, fostul tenisman Gabriel Trifu, se gândesc deja la sărbătorile de iarnă:

Aşteptăm un mare party de Crăciun şi de Revelion, avem mulţi prieteni şi familii care vor veni din România la noi. Suntem mai bine ca niciodată. Nu ne dorim decât să avem mai mult timp şi doar să fim sănătoşi, să putem să avem grijă de tot ceea ce ne-a dat Dumnezeu”.

Cel mai scump dezastru din istoria Floridei

Cel puţin 77 de oameni au murit după ce uraganul Ian a lovit Statele Unite.

FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

Cea mai mare parte a deceselor au fost confirmate în Florida, cel mai afectat stat, iar cauza principală a fost înecul. Operaţiunile de căutare şi salvare sunt încă în desfăşurare. În Florida, în jur de 900.000 locuitori încă erau fără curent electric, duminică, iar în Carolina de Nord 40.000 de oameni se confruntau şi ei cu aceeaşi situaţie.

FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

Autorităţile se aşteaptă ca Ian să fie cel mai costisitor uragan din istoria Floridei.

FOTO: EPA-EFE
FOTO: EPA-EFE

Estimările făcute până acum ridică pagubele la cel puţin 47 de miliarde de dolari, dar cifra va creşte considerabil, sunt de părere experţii. Preşedintele Joe Biden şi prima-doamnă vor merge în Florida miercuri. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net