EXCLUSIV Catrinel Sandu, totul despre nunta secretă din România: "Nici nu s-a pus problema de dar, de bani în plic""

Ultima actualizare:

    Poze exclusive cu mirele Steve Schroeter și mireasa Catrinelfoto: arhivă personală
Poze exclusive cu mirele Steve Schroeter și mireasa Catrinelfoto: arhivă personală

Eleganță și discreție, acestea sunt cuvintele care au caracterizat evenimentul care a avut loc în weekend, la București. Frumoasa Catrinel Sandu s-a cununat religios cu medicul Steve Schroeter, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni. Rochia delicată a miresei a fost aleasă de una dintre fetițele ei, iar nunta a fost fără dar. Click! vă prezintă imagini în exclusivitate!

Data de 17 iulie va rămâne în calendarul momentelor importante pentru Catrinel Sandu. Este data la care ea și partenerul ei de viață și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, iar la ceremonie au participat nașii Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, și băieții mirelui, Luke și Mark, dar și mama miresei, Mia Sandu, extrem de emoționată.


    Catrinel și fiicele eifoto: arhiva personală
Catrinel și fiicele eifoto: arhiva personală

Au fost invitați și cei mai buni prieteni, precum prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu, alături de frumoasa lui soție, Oana Turcu, și de băiețelul lor, Tudor, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu.


    foto: arhiva personală
foto: arhiva personală

Ceremonia religioasă a durat două și a fost oficiată de doi preoți, acompaniați de un cor special, care a stârnit aprecierea celor prezenți. Mirii au sosit la biserică într-o limuzină albă, care i-a dus apoi și la restaurantul din apropiere. Momentul din biserică a fost extrem de emoționant, mai ales pentru Catrinel și mama Mia, așa cum îi spun apropiații mamei ei. Au încercat pe cât au putut, însă nu au reușit deloc să își stăpânească lacrimile, evident de fericire.

Dacă discreția și eleganța au fost cuvintele cheie ale acestui moment, iată că acestea s-au regăsit și în ținuta miresei, care a fost una atipică. Nu volane, nu trene, nimic opulent, ci o rochie extrem de simplă, nuanță alb mascarpone, model pe talie, lungă încât să îi acopere genunchii, iar partea de jos a fost dintr-un material vaporos plisat. În biserică, mireasa și-a acoperit umerii cu un șal de mătase, acesta și inelul de logodnă, precum și verigheta, fiind singurele accesorii. Machiajul și coafura au fost simple, dar de efect. Mirele a optat pentru un costum bleu, cravată în aceeași cromatică și cămașă albă.


    foto: arhiva personală
foto: arhiva personală

Povestea rochiei de mireasă

"Suntem foarte fericiți. Este un moment pe care îl așteptam foarte mult. Noi am făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020, însă mi-am dorit foarte mult să fiu cununată și în religia noastră, ortodoxă. Rochia de mireasă mi-a ales-o Sarah, fetița cea mare. Am trecut pe lângă un magazin în America și mi-a zis <mami, uite, asta e rochia ta de mireasă> și a avut dreptate. Am cumpărat-o și iată-mă în ea. Mi-a plăcut foarte mult modelul, e stilul meu", a declarat, în exclusivitate pentru Click!, Catrinel Sandu.


    foto: arhiva personală
foto: arhiva personală

După ceremonie, mirii și cei aproape 30 de invitați au petrecut la un restaurant italienesc cu un nume predestinat, parcă, "Il Destino", în traducere "Destinul", parcă în ton cu povestea de dragoste a celor doi miri. Cei prezenți s-au bucurat de un meniu pe bază de fructe de mare, vită, pește și pui, și s-au răcorit cu cocktailuri speciale, iar festinul s-a încheiat cu prăjitura festivă: tort cu mousse de fructe și înghețată.

Catrinel, despre nunta fără dar: "Am organizat un eveniment ca să ne simțim bine și atât"

Catrinel și Steve și-au luat la revedere de la ultimii invitați în jurul orei 23.00, care au ținut să le aducă flori sau un cadou de suflet. Cei doi miri au exclus darul. "Am vrut să avem o petrecere între prieteni, de suflet. Să ne bucurăm de atmosferă, de această reîntâlnire. Din cauza pandemiei, anul trecut a fost singurul în care nu am ajuns în România, așa că acum ne-am luat revanșa. Nici nu s-a pus problema de dar, de bani în plic. Am organizat un eveniment ca să ne simțim bine și atât. Peste o săptămână ne pregătim să ne reîntoarcem în America, așa că a fost momentul cel mai bun să fim cu toții împreună", ne-a mai spus Catrinel Sandu.

Lună de miere la Paris, cu tot cu copiii

Și nunta pe care a organizat-o anul trecut în America a fost fără dar. Atunci, Steve a închiriat 50 de camere într-un hotel în care i-a cazat pe cei aproape 100 de invitați. Nunta a ținut trei zile și trei nopți, cu mic dejun la Ocean, iar cheltuielile au fost suportate în întregime de acesta. Imediat după evenimentul din weekend, proaspeții miri și copiii lor au plecat în luna de miere, în Paris. "Impropriu spus lună de miere. Sunt doar patru zile. Dar ne doream foarte mult", ne-a mai spus Catrinel.

Citește și:

Catrinel Sandu, cerută de soţie părinţilor

EXCLUSIV Catrinel Sandu și americanul Steve Schroeter, nuntă secretă în România

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
baza mihail kogalniceanu 02 foto Facebook Baza 57 Aeriana Mihail Kogalniceanu jpg
image
image
image
image
image
image
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net