Cum au petrecut vedetele Paștele Catolic. Catrinel Sandu a avut casa plină de rude în Florida, SUA

Ultima actualizare:

    Catrinel cu soţul Steve,  fetele ei şi băieţii lui  din căsnicii anterioare
Catrinel cu soţul Steve, fetele ei şi băieţii lui din căsnicii anterioare

În 2021, Paştele Catolic a fost celebrat pe 4 aprilie şi mulţi români plecaţi din ţară au sărbătorit cu mâncare tradiţională sau cu obiceiuri de import. Printre cei care s-au salutat cu “Hristos a Înviat” s-a numărat şi Catrinel Sandu (42 de ani). Ea şi-a păstrat religia creştin ortodoxă, la fel şi soţul ei pe cea catolică. Aşa că românca noastră petrece de două ori Paştele.

Steve Schroeter, medicul stomatolog cu care s-a măritat pentru a doua oară Catrinel Sandu, este catolic, aşa că, în frumoasa lor vilă din Florida a fost sărbătoare! De preparatele gustoase s-a ocupat exclusiv mama lui Catrinel.


    Mama lui Catrinel a pregătit bucate  româneşti
Mama lui Catrinel a pregătit bucate româneşti

Doamna Mia a pregătit salate de cartofi, de vinete, miel la cuptor, tort de biscuiţi şi tort de cremă de zahăr ars, iar nepoatele ei, Sara şi Lara, au vopsit ouăle. La masa festivă au fost invitaţi mama şi fratele lui Steve, alături de soţia şi de copiii acestora, iar bucuria revederii se poate citi pe chipurile lor. Îmbrăcaţi de sărbătoare, aceştia au imortalizat momentul în câteva fotografii superbe care se regăsesc pe reţelele sociale.


    Fetele au „vânat” ouă
Fetele au „vânat” ouă

Fiicele fostei bebeluşe de la “Cronica Cârcotaşilor” nu au ratat concursul de găsit ouă prin iarbă. Înarmate cu găletuşe colorate, acestea s-au întrecut în căutarea lor. “Toţi ne-am simţit ca în familie. Sper că şi voi cei ce aţi sărbătorit Paştele Catolic v-aţi simţit minunat. Cu drag, din Florida!”, a scris Mia Sandu pe Facebook. 

Nadia Comăneci, siluetă de invidiat

 Şi Nadia Comăneci (59 ani) s-a bucurat alături de familia ei de sărbătorile catolice de Paşte. Artista a profitat de decorul frumos pregătit cu această ocazie şi s-a fotografiat cu o farfurie plină cu ouă colorate şi frumoase. Vedeta a declarat că a avut un ajutor de nădejde în pregătirea mesei pentru Paşte şi anume, pe fiul său, Dylan.


    Nadia ne-a arătat  ouăle vopsite de fiul ei
Nadia ne-a arătat ouăle vopsite de fiul ei

De altfel, fosta mare gimnastă a apărut în mediul online cu o imagine total schimbată faţă de cea cu care ne-a obişnuit, o pălărie, pentru care a avut şi o explicaţie, semn că se gândeşte cu nostalgie la cariera ei de gimnastă şi îi este dor de olimpiadele la care a participat. “Această pălărie legendară este parte din uniforma  din 1976 de la Jocurile Olimpice… Paşte Fericit! Ouăle sunt desenate de Dylan” , a notat faimoasa gimnastă pe pagina sa de Facebook.  

Deşi anul acesta schimbă prefixul, silueta Nadiei Comăneci este una de invidiat. Vedeta a mărturisit în mai multe interviuri că nu renunţă niciodată la mişcare, preferând să facă sport zilnic câte 30 de minute pe zi, alimentaţia fiind extrem de echilibrată şi atent aleasă.

Dragoş Dolănescu, sărbători în Costa Rica

Dragoş Dolănescu (45 ani) a serbat Paştele în Costa Rica, ţara mamei sale, Margarita Valenciano, în care s-a stabilit alături de familia sa. 

Fiul cel mic al lui Ion Dolănescu, deputat de trei ani în această ţară, a ciocnit ouă roşii de Paştele Catolic, întrucât în Costa Rica nu există biserică ortodoxă. Însă ortodocşii au dreptul să meargă în bisericile catolice să se roage şi să participe la slujbe. 


    Dragoş Dolănescu,  alături de soţie şi de copii
Dragoş Dolănescu, alături de soţie şi de copii

”La noi nu sunt biserici ortodoxe, însă avem voie să participăm la slujbe la catolici. Am luat lumină de la o biserică catolică, am ciocnit ouă roşii şi am petrecut în familie, aşa cum se cuvine. De mâine încep munca”, ne-a spus Dragoş Dolănescu, care a devenit un nume în politica din Costa Rica, dar şi în mai multe ţări din America Latină, fiind o voce care critică faptele de corupţie, dar şi atitudinea autorităţilor din ţările comuniste din zonă.

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net