Catrinel Sandu, tatuaje pentru tatăl mort și soț! Uite ce a ales să-și facă

Ultima actualizare:

Catrinel Sandu (46 de ani) a publicat pe conturile ei de pe reţelele sociale o fotografie în care arată câteva tatuaje. Cum mesajul lor este greu de descifrat, am întrebat-o chiar pe ea ce reprezintă şi am aflat o poveste emoţionantă. Desenele sunt făcute în amintirea tatălui, Nicu Sandu, care a plecat din această lume acum trei ani, dar şi în cinstea actualului soţ, care i-a dat o nouă bucurie de a trăi şi i-a întărit familia.

Catrinel Sandu, alături de soțul american, Steve, și de fetițele sale, Lara și Sara
Catrinel Sandu, alături de soțul american, Steve, și de fetițele sale, Lara și Sara

Catrinel Sandu, tatuaje pentru tatăl mort și soț!

Atunci când iubeşti cu pasiune poţi simţi nevoia să consemnezi cât se poate de la vedere.

Aşa a considerat se pare şi Catrinel Sandu, care şi-a făcut recent câteva tatuaje: o cruce, care îi mai alină dorul de tatăl ei, şi un aforism, care e pentru ea ca un motto în viaţă.

Citește și: Catrinel Sandu, lună de miere la Paris, cu soțul și cei patru copii: "Suntem foarte fericiți"

Crucea (de pe ceafă, n.r.) am făcut-o pentru tata şi pe mână este scris «Everything is happening for a reason» («Totul se întâmplă cu un motiv», n.r.), dar am scris în latină, «Omnia Causa Fiunt». În capăt este o inimă pe care o aveam mai demult. Sunt două litere, S şi S, faţă în faţă, care formează o inimă. Sunt numele noastre de familie, Sandu şi Schroeter!”, a povestit, în exclusivitate pentru Click!, Catrinel Sandu.

Mai vezi și: Ce bijuterie de maşină a primit Catrinel Sandu! A fost cadou de Valentine's Day de la soţul american

Catrinel și-a făcut o cruce  în memoria tatălui și un mesaj pentru soțul iubit
Catrinel și-a făcut o cruce în memoria tatălui și un mesaj pentru soțul iubit

Ultimii ani au venit cu multe încercări pentru Catrinel. În 2017 se despărţea de bărbatul alături de care credea că va petrece până la sfârşitul vieţii, fostul tenisman Gabriel Trifu, iar doi ani mai târziu îl pierdea pe tatăl ei, cu care a avut o legătură foarte specială.

În 2019 a reuşit să-şi refacă viaţa alături de actualul soţ, medicul stomatolog Steve Schroeter, aşa că încet-încet lucrurile s-au reechilibrat în viaţa sa.

Totuşi, familia lui Catrinel are parte de o nouă zdruncinătură în această perioadă, căci zona unde locuieşte este ameninţată de un uragan extrem de puternic, Uraganul Ian.

Ups: Catrinel Sandu nu ratează nicio ocazie să promoveze afacerea soțului dentist. Cum s-au fotografiat fiicele ei

Acesta le dă târcoale şi i-a băgat în panică totală. Toate treburile importante au fost puse în aşteptare.

De altfel, Catrinel Sandu ne-a mărturisit cât de speriată e lumea din apropiere pentru că au fost cu toţii avertizaţi să se adăpostească.

Suntem în aşteptarea unui uragan şi este nebunie pe aici... S-ar putea să rămânem fără curent, internet etc. Şcolile sunt închise toată săptămâna!”, a spus, extrem de îngrijorată, Catrinel.

Tatăl ei s-a stins acum trei ani. Foto: Arhiva personală
Tatăl ei s-a stins acum trei ani. Foto: Arhiva personală

Din căsătoria cu Gabriel Trifu, Catrinel Sandu are două fete, pe Sara, care are deja 13 ani, şi pe Lara, de 10 ani.

Ambele par să iubească dansul şi să calce pe urmele celebrei lor mămici.

Cele două fete se înţeleg extrem de bine cu actual soţ al mamei lor, Steve, pe care l-au acceptat imediat şi îl iubesc ca pe un adevărat tată, pentru că le răsfaţă şi le iubeşte ca şi când ar fi fiicele lui.

Catrinel Sandu şi Steve Schroter s-au cununat religios vara trecută în România, după ce, în 2020, au avut petrecerea de nuntă în America.

Uraganul Ian i-a băgat în panică pe toţi locuitorii din Florida

Pe unde a trecut până acum, a lăsat prăpăd în urma sa! Întreaga populaţie a Cubei a rămas fără electricitate, marţi seară, după ce Uraganul Ian, de categoria 3, a străbătut insula.

Vântul a suflat cu o viteză de până la 200 km/h şi a pus la pământ copaci şi stâlpi de înaltă tensiune, iar două persoane au fost ucise.

Uraganul Ian a lovit și coasta de vest a peninsulei Florida, iar impactul a fost unul devastator. Potrivit autorităților, 54 de persoane și-au pierdut viața, furtuna fiind considerată unul dintre cele mai puternice fenomene naturale care a afectat SUA. 

Uraganul a făcut prăpăd în Cuba, iar acum se anunţă şi mai puternic. FOTO: EPA-EFE
Uraganul a făcut prăpăd în Cuba, iar acum se anunţă şi mai puternic. FOTO: EPA-EFE

Între timp, Uraganul Ian a crescut în intensitate şi este catalogat acum de categoria 4. Oamenii şi-au făcut provizii şi şi-au asigurat locuinţele cu saci de nisip, însă în mai multe zone s-a cerut evacuarea imediată.

Administraţia Biden a declarat stare de urgenţă de sănătate publică în statul Florida şi a anunţat că va colabora cu oficialii locali pentru a oferi sprijin rezidenţilor.

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net