EXCLUSIV Catrinel Sandu și americanul Steve Schroeter, nuntă secretă în România

image
foto: arhiva personală

Eleganță și discreție, acestea sunt cuvintele care au caracterizat evenimentul care a avut loc în sâmbătă, la București. Frumoasa Catrinel Sandu s-a cununat religios cu medicul Steve Schroeter, la biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni.

Data de 17 iulie va rămâne în calendarul momentelor importante pentru Catrinel Sandu. Este data la care ea și partenerul ei de viață și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc la Biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, iar la ceremonie au participat nașii Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, și băieții mirelui, Luke și Mark, dar și mama miresei, Mia Sandu, extrem de emoționată.

Au fost invitați și cei mai buni prieteni, precum prezentatorul de la Prima TV Cristi Brancu, alături de frumoasa lui soție, Oana Turcu, și de băiețelul lor, Tudor, dar și Letiția Pescariu, care este nașa fetițelor lui Catrinel, și Maria Marinescu.

Catrinel și Steve au făcut o ceremonie și în America, pe 11.11.2020, însă au ținut să facă și o nuntă ortodoxă.

Imagini eclusive și declarațiile mirilor, în curând, pe www.click.ro

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
ingrijorare
cub mircea bravo png
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
Kate Middleton
Drulă Bode captură
Mig 21 Fortele Aeriene Romane sursa roaf ro jpg
image
image
image
image
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
claudia patrascanu copii png
Amber Heard FOTO EPA-EFE
6 divort angelina si jolie brad pitt 3 jpg jpeg
sarah anamaria prodan jpg