Catrinel Sandu nu mai ajunge în țară: „Stric tradiția din cauza unor probleme"

Ultima actualizare:

De mai bine de 10 ani de când locuiește în SUA, vacanțele de vară petrecute în România au fost nelipsite pentru familia faimoasei Catrinel Sandu. Din păcate, anul acesta nu poate să vină în țară.

Catrinel Sandu, alături de soțul ei. Sursa foto: Impact.ro
Catrinel Sandu, alături de soțul ei. Sursa foto: Impact.ro

De aproape 13 ani, de când are domiciliul în America, Catrinel Sandu și-a organizat vacanțele de vară în țara natală. Și în pandemie a întâmpinat dificultăți, dar tot a ajuns pe  meleagurile natale.

Pe timpul pandemiei, în SUA, vedeta a avut-o alături pe mama ei, care a răsfățat tot familionul cu cele mai gustoase mâncăruri preparate de ea. Anul acesta, iată că superba blondină, care s-a făcut remarcată la emisiunea "Cronica Cârcotașilor, de la Prima Tv, strică tradiția și nu vine acasă.

Trebuie să vezi și: Imagini fabuloase cu Catrinel Sandu în rochie de mireasă. S-a măritat pe plajă, în America

Catrinel Sandu ratează vacanța de vară în România

Click! a vorbit cu frumoasa Catrinel Sandu despre motivele care o opresc să își petreacă vacanța de vară în România, alături de cele două fiice ale sale, Lara și Sara, de soțul ei, Steve Schroeter, și cei doi băieți ai acestuia Luke și Mark, așa cum făceau de obicei.

„Din iunie până în august eram nelipsită din România, dar anul acesta am zis "pas". Ne este foarte greu să nu venim acasă, mai ales că era o tradiție să ne petrecem mai toate facem verile la casa părintească.

Mama a venit luna aceasta în România și se va întoarce în America mai spre toamnă. Ne-am obișnuit sa stăm împreună toată familia, toți mănâncă bunătățile preparate de ea. Eu sunt încărcată cu  programul, cu școlile fetelor, băieții lui Steve se pregătesc de studii.” a declarat vedeta, pentru Click!

Catrinel Sandu a reprezentat România la o competiție de balet în State

Cu o viață de familie reușită, fosta fosta bebelușă de la Cronica Cârcotașilor are succes și plan profesional și, iată, ne mândrim cu ea peste hotare, căci are grijă să ducă numele țării noastre în diferite competiții sportive.

„Am avut o săptămână foarte grea, de-abia m-am întors de la concursul din Orlando. Am fost în juriu a doua oară, am reprezentat România la cea mai mare competiție de balet. Pot să spun că mi se pare foarte ciudat că nu vin acasă, dar pe de-o parte vara asta parcă nici nu există. Am foarte multe lucruri de pregătit și nu ne mai ajunge timpul deloc. Însă vara viitoare știu clar că nu voi lipsi", ne-a mărturisit Catrinel Sandu.

Frumoasa blondină și soțul ei au pregătit o mică escapadă, de câteva zile, ca să simtă totuși că a  fost vară. „Vom pleca intr-o croazieră pentru câteva zile în Texas. Abia așteptam. Eu sunt epuizată, chiar am nevoie de de relaxare și de stat efectiv jos", ne-a mai spus Catrinel Sandu. 

S-a căsătorit în țară în 2021

Pe data de 17 iulie 2021,  Catrinel Sandu s-a cununat religios cu medicul Steve Schroeter, la biserica Dichiu, de pe strada Icoanei, în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni.

La ceremonie au participat nașii Carmen și Ștefan Giuros, fetițele lui Catrinel, Sarah și Lara, și băieții mirelui, Luke și Mark, dar și mama miresei, Mia Sandu, extrem de emoționată. Pe data de 11.11.2020, ea și Steve au făcut o ceremonie în America. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner armin nicoară png
maria dinulescu jpg
cub laurentiu duță png
banner petre nastase png
image
actualitate.net
image
actualitate.net