VIDEO Fetița Andreei Tonciu merge pe tocuri de 10 cm, iar fata Sânzianei Buruiană e Miss la 3 ani

image
Andreea Tonciu și Sânziana Buruiană au două fetițe superbefotografii: arhivă personală

Nu a trecut mult timp de când Sânziana Buruiană și Andreea Tonciu rupeau podiumurile de modă ca manechine în diverse prezentări. Cele două au făcut carieră și la tv, în rolul de asistente “pupeze” ale Adrianei Bahmuțeanu, în emisiunea “La șuetă cu Bahmu” (Kanal D), și nu exista show monden în care să nu-și facă apariția. Între timp, fetele vesele ale showbiz-ului s-au transformat în femei de casa și mămici devotate. Dar iată că fetițele lor de calcă deja pe urme și mănâncă modă pe pâine.

La 33 de ani, Andreea Tonciu a lăsat în urmă viața de manechin. Bruneta s-a rupt în ultima vreme de tumultuosul showbiz și s-a dedicat familiei în totalitate. Acum apare pe la câte un eveniment monden din an în Paște. Zilele trecute, ea a venit împreună cu fiica ei, Rebecca Maria, la ziua Oanei Roman. Micuța, care împlinește trei anișori în iunie, a fost atracția serii. A împrumutat pantofii de firmă ai mamei sale, cu toc cui, de 10 cm, și a început sa defileze prin sală ca un adevărat manechin. Rebecca nu s-a împiedicat deloc, de parcă s-ar fi născut pe tocuri.

“Nu mai vreau al doilea copil. Îmi ajunge Rebecuța. Vreau să mă ocup numai de ea și să-i fac toate poftele. Să o răsfăț”, ne-a declarat Andreea.

După ce a ieșit din showbiz, Andreea Tonciu a decis să se ocupe de afacerile cu flori ale familiei sale. “Sunt florăreasă, ca și mama. Nu mi-e rușine. Avem mai multe florării. În trecut se câștigau bani frumoși, acum merge mai prost. Cei mai ceruți rămân trandafirii”, ne-a mai spus Andreea. Andreea Tonciu s-a căsătorit în 2016 cu Daniel Niculescu, rodul dragostei lor fiind micuța Rebecca Maria.

image
Sânziana Buruiană și fiica ei, îmbrăcate foarte cool

Fetita Sanzianei Buruiană a câștigat primul ei concurs de Miss la 3 ani

Sânziana Buruiană are cu ce se mândri. Fosta “pupăză” a lui Bahmu a dat showbiz-ul pe meseria de mămică și acum culege roadele. Și asta pentru că fetița ei, Izabela Ioana, în vârstă de trei anișori, îi seamănă leit în vorbe și în fapte. Micuța a participat în recent la primul ei concurs de miss, “Fest Talents Media Show”, și a reușit să câștige coronița de miss la categoria Baby 3-5 ani.

image
Fetița Sânzianei Buruiană a câștigat primul ei concurs de Miss, la 3 anișori

“Are doar trei anișori, dar s-a descurcat de minune să defileze. E greu la vârsta asta, dar a fost curajoasă. Cursurile de modelling încep abia la patru ani”, ne-a declarat Sânzi, mândră tare de fetița ei și a fostului fotbalist Nicolae Zuluf.

Micuța a reușit să impresioneze juriul nu doar cu talentul de dansatoare, dar a defilat fără să se împiedice, îmbrăcată într- o rochiță realizată special pentru ea din flori artificiale, perle si cristale. De altfel, Sânzi obișnuiește să poarte și pe stradă haine identice cu ale fiicei ei. “S-a lucrat la rochia ei două săptămâni. A fost atracția show-lui”, a declarat, pentru Click!, fosta asistentă tv.

Citeșlte și:

Sânziana Buruiană, cu sânii pe-afară la nunta lui Tonciu!

Primele imagini cu Andreea Tonciu mireasă. Rochia nu i-a încăput în maşină

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana roman 2 webp
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg
onoriu 12 JPG
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
ioana ginghina copy jpeg
oana roman 2 webp
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
image png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
anne heche jpg