Ce dietă urmează cu sfințenie Antonia? Află secretul prin care artista se menține într-o formă de vis la 34 de ani

Ultima actualizare:

Ce dietă urmează cu sfințenie Antonia? Află secretul prin care artista se menține într-o formă de vis la 34 de ani!

Dieta pe care o urmează Antonia
Dieta pe care o urmează Antonia

Antonia este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi, iar fanii o apreciază atât pentru talentul și personalitatea sa, cât și pentru frumusețea sa naturală. Până la cei 34 de ani ai săi, Antonia a trecut prin trei sarcini, însă artista reușește să se mențină într-o formă de invidiat. Știm că artista face foarte mult sport în general, însă respectă și câteva reguli alimentare.

Ce alimente consumă Antonia

Într-un interviu exclusiv pentru VIVA, Antonia a povestit că face sport chiar și de 5 ori pe săptămână și că îi place să se antreneze alături de soțul său Alex Velea, care o motivează foarte mult.

Artista a dezvăluit însă și ce alimente consumă foarte des: „Încerc să respect anumite principii alimentare, mai ales că fac și sport pentru a mă menține în formă și pentru a avea corpul mult dorit. Cel mai des mănânc piept de pui la grătar sau vită la grătar cu multe legume, salate. Dar nu înseamnă că nu îmi fac și mici bucurii și nu mănânc și dulciuri sau junk food, de exemplu, dar mult mai rar. Nu am ținut diete care mi-au dăunat, am fost întotdeauna adepta unui stil de viață din care sportul să nu lipsească și grija față de regimul alimentar, plus genetica, așa că nu am avut fluctuații mari de greutate decât în perioada celor trei sarcini.”, a spus Antonia pentru VIVA.

Antonia a apelat la liposucție
Antonia a apelat la liposucție

Artista a apelat la liposucție

Aceasta recunoaște că pentru a ajunge la această siluetă a apelat la operația de liposucție după ce a născut cel de-al treilea copil. Antonia rămăsese cu vergeturi, iar asta a afactat-o foarte mult, dar acum se simte împlinită cu alegerea ei. 

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente.

Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner Anda Adam png
Banner Alin Panc
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net