Care este parfumul preferat al Antoniei. Cât trebuie să plătești, dacă vrei să miroși ca iubita lui Alex Velea

Nu de puține ori a fost considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Frumusețea Antoniei stârnește atât admirație cât și invidie însă, în ciuda acestui ultim sentiment, doamnele și domnișoarele nu se dau înapoi atunci când vine vorba de a afla trucuri de frumusețe cu ajutorul cărora cântăreața își evidențiează feminitatea. 

Care este parfumul preferat al Antoniei / foto: Instagram
Care este parfumul preferat al Antoniei / foto: Instagram

Frumusețea unei femei devine din ce în ce mai evidențiată atunci când reușește să își exprime feminitatea, iar parfumurile sunt adevărate afrodisiace. Dacă te-ai întrebat vreodată care este parfumul preferat al Antoniei, Click! îți spune în rândurile de mai jos. 

Vrei să miroși precum Antonia? Iată ce parfum folosește 

Cunoaștem deja cu toții faptul că femeile sunt de-a dreptul pasionate de parfumuri, însă întotdeauna va exista unul preferat, care cu greu ar putea fi înlocuit. 

Și vedetele au parfumurile lor preferate, iar Antonia are grijă să aleagă mireasma care întoarce capetele oamenilor pe stradă. Ei bine, partenera de viață a lui Alex Velea nu uită niciodată să se dea cu parfumul ei preferat - Hermes Eau de Merveilles, un parfum franțuzesc, lemnos, oriental, al cărui preț este de 863 de lei. 

Hermes Eau de Merveilles, parfumul preferat al Antoniei / foto: Captură douglas.ro.
Hermes Eau de Merveilles, parfumul preferat al Antoniei / foto: Captură douglas.ro.

Antonie, secretul unui corp de invidiat 

Face ravagii pe oriunde apare și reușește să atragă atenția doar prin felul ei simplu de a fi. Are o siluetă de invidiat și nu există niciun „truc secret” care o ajută să se mențină într-o formă de zile mari, ci doar un stil de viață cât mai sănătos. 

„Fără grăsimi, fără carne în ulei. În mare parte mănânc carne la grătar, pui sau mușchi de vită, orez, cu multe legume pur și simplu. Lumea crede că trebuie să faci foamea și nu e bine. Dimpotrivă, nu funcționează așa. Cel mai bine e să ai o dietă echilibrată. Trebuie să faci și sport, să îți pui corpul în mișcare”, povestea Antonia în urmă cu mai mult timp, potrivit informațiilor apărute în presă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net