Antonia, apariție incendiară în Las Vegas! Vedeta și-a arătat toate formele

Ultima actualizare:

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste din România, iar recent și-a pus fanii pe jar după ce a pozat în ipostaze incendiare în Las Vegas! Află, la ce operații estetice a apelat. 

antonia jpg

Antonia este una dintre artistele care s-au menținut în topuri încă de la lansare și pe care fanii o iubesc. Asta se vede și din cei 2,8 milioane de urmăritori pe Instagram care urmăresc cu sufletul la gură orice pas pe care artista îl face, iar spre bucuria lor Antonia îi ține constant la curent. 

Antonia s-a pozat recent în ipostaze extrem de sexy într-o locație pe care a descris-o ca fiind Las Vegas. Nu știm sigur dacă artista a făcut o astfel de escapadă luxoasă de curând, însă ce știm sigur este faptul că a arătat ca o adevărată divă.

Antonia s-a pozat într-un sutien maro ce îi lasă la vedere bustul generos, în partea de jos având o fustă decupată din care pare că nu ar avea lenjerie intimă. Pentru pozele spectaculoase postate pe Instagram, Antonia a primut peste 39.000 de aprecieri și sute de mesaje care îi laudă trupul bine lucrat și frumusețea naturală. 

Antonia, imagini HOT în Las Vegas. La ce operație estetică a apelat după sarcină

Ei bine, partenera lui Alex Velea are un corp de invidiat, mai ales după 3 sarcini, însă artista recunoaște că nu a fost așa mereu. Deși a făcut foarte mult sport și a ținut diete, Antonia a fost nevoită să apeleze la operații estetice pentru a-și recăpăta talie de viespe.

Aceasta a apelat la operația de liposucție după ce a născut cel de-al treilea copil. Antonia rămăsese cu vergeturi, iar asta a afactat-o foarte mult, dar acum se simte împlinită cu alegerea ei. 

„Nici nu-mi pot aminti cum îmi arăta abdomenul înainte să am copii. Trebuie să fie drăguț să ai o talie subțire, naturală, fără vergeturi pe piele, totul neted. Dar este frumos să ai și copii, iar eu am trei deja. Este destul, sunt bine. Și doar ca să vă dau o idee de cât de obsedată și perfecționistă sunt când vine vorba despre antrenamente și mâncat sănătos, toate astea nu au fost suficiente.

Am mers și am făcut liposucție și sunt mulțumită acum. Sunt bine, dar sunt obsedată de detalii. Asta e problema mea. Cred că odată ce corpul tău trece prin schimbări după ce naști, începi să te simți nesigură pe tine. Cred că este natural”, a spus Antonia pe Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net