Temperaturi neobișnuite de Crăciun și Anul Nou. A fost emisă prognoza pentru următoarele patru săptămâni

Cea mai recentă prognoză emisă de meteorologi indică o vreme cu temperaturi blânde atât de Crăciun cât și de Revelion. Potrivit acestora, valorile se vor situa peste cele obişnuite în cea mai mare parte a ţării, de Crăciun şi de Anul Nou, dar şi în prima săptămână din 2024, anunţă marţi meteorologii, care au actualizat prognozele pentru următoarele patru săptămâni. Și în ianuarie, cel puțin pentru prima săptămână din 2024, temperaturile se vor situa peste cele obișnuite acestei perioade. Totuși, vom avea parte de precipitații care se vor transforma în lapoviță și ninsoare în special în partea de vest a țării. 

vremea vineri, 30 decembrie jpg

Săptămâna 11.12.2023 – 18.12.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile vestice.

Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile vestice, nordvestice, centrale, precum şi în extremitatea de sud a ţării, dar şi local deficitare în regiunile estice şi în zona Carpaţilor de Curbură, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 18.12.2023 – 25.12.2023

Temperaturile medii vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în toate regiunile, dar mai ales în cele nord-estice.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Săptămâna 25.12.2023 – 01.01.2024

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile nord-estice.

Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal pentru această perioadă, dar cu posibilitatea unui uşor excedent în regiunile nord-vestice şi cu o tendinţă uşor deficitară în regiunile extracarptice.

Săptămâna 01.01.2024 – 08.01.2024

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantităţile de precipitaţii vor fi excedentare în regiunie vestice, nord-vestice şi centrale, dar mai ales în zona Carpaţilor Occidentali şi în nordul Carpaţilor Orientali, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
shutterstock 1805379256 jpg
image png
image png
tower bridge 5727975 1280 jpg
parcul liniei jpg
24c513e9 minivacanta de 1 mai si paste 620x413 1 webp
image png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net