A început „Bătălia Revelioanelor”. Cele mai atractive petreceri de Anul Nou

Ultima zi a anului, Revelionul. Pe nici unul dintre români, săraci sau bogaţi, această zi nu îi lasă indiferenţi. În afară de o zi a bilanţurilor este timpul distracţiei, în care să uiţi de tot şi toate, cu speranţa că anul ce vine va fi mai bun. A început bătălia ofertelor pentru petrecerile din ziua cea mai importantă a anului. De la restaurantele de cartier la localurile de fiţe, de la cluburile chic la ballroomuri cu săli impunătoare, toată lumea se întrece deja în tentaţii pentru petrecăreţi, chiar dacă suntem în noiembrie.

image

Revelionul Interstelar

O petrecere „altfel” are loc în sectorul 1, zona Metrou Pipera din Bucureşti. Aici este MINA, un loc unde îmbinarea dintre ştiinţă şi artă oferă o experienţă şocantă. Noaptea de Revelion se va transforma pentru cei care vor alege să petreacă ultima noapte a anului aici, într-o călătorie continuă atât pe Pământ, cât şi prin Cosmos.

image

Datorită proiecţilor în 360 de grade, vizitatorii au ocazia să exploreze cele mai exotice destinaţii ale planetei şi chiar de pe planetele galaxiei. Petrecerea începe la ora 19.00 şi costă 300 de lei pentru adulţi şi 172 de lei pentru copii. Preţul biletului include un meniu de tip bufet suedez. Băuturile nu sunt incluse, dar vor fi disponibile pentru achiziţionare de la bar.

Revelion „La Pătraşcu”

Restaurantele de ­cartier au clienţii lor şi nu o dată au dat lovitura cu petrecerea din ultima zi a anului. Vecinii, prietenii îşi aduc ­familiile şi preferă să meargă ­într-un loc familiar, care să fie aproape şi să-i scutească de stresul drumului spre casă. Un astfel de loc este „La Pătraşcu” din sectorul 2, zona Muncii. Meniul include gustări simandicoase, peşte (file de şalău şi garnitură), fripturi de raţă şi porc, tort şi un open bar cu tot ce îţi trece prin cap, de la vin la whiskey, de la ­tequila la cocktailuri alcoolice şi nonalcoolice, fără a aminti sucurile, cafeaua etc. Pentru cei interesaţi iată şi „scorurile”: adulţi-550 de lei, copii între 4 şi 16 ani-300 de lei, iar pentru micuţii sub 4 ani este gratuit. Petrecerea începe la ora 21.00.

„Balul vienez” la Carul cu Bere

Pentru adepţii unei petreceri cu parfum boieresc, Carul cu Bere este locul ideal. Pentru al 17-lea an consecutiv, Orchestra Wiener Walzer va recrea în salonul de la etajul 1 atmosfera unui bal adevărat. Pentru cei care vor o petrecere populară, locul potrivit este în crama de la Carul cu Bere, unde vor fi dansuri şi hore populare, cu taraf şi chiuială.

image

Ambele petreceri şi open barul încep la ora 21.00 şi „până la ora 4.00 tot într-o petrecere o ţinem” susţin gazdele. Preţul unui bilet este de 980 lei, iar pentru grupurile mai mari de 10 persoane, indiferent de momentul rezervării, discountul este de 10%. Preţul unui bilet “Prichindel”, pentru copiii cu vârsta până în 10 ani este 250 lei. Iar preţul unui bilet “Puşti”, pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 10-18 ani, 490 lei.

Cine cântă la Berăria H

Ca de obicei, Berăria H din Parcul Herăstrău organizează un spectacol de neuitat în ultima noapte a anului. Petrecerea va fi întreţinută de Bosquito & Maria Buză şi Taraful George Pătraşcu & Cristi Iordache Ban. Biletele costă între 640 lei şi 940 lei, în funcţie de zona unde este situată masa. Meniul ­include de toate pentru toţi, 50 de feluri de mâncare: aperitive, fripturi, prăjituri, garnituri. Despre „udătură” ce să mai spunem: este open bar, unde găseşti „ce nici cu mintea nu gândeşti”.

La fiţe, în Herăstrău

Pregătiri pentru Revelion se fac şi la restaurantele de fiţe din zona de nord a Capitalei, lângă Parcul Herăstrău. Clienţii fideli zonei sunt informaţi că „It Cucina” îi aşteaptă la petrecere pentru 250 de euro de persoană. „Cu o amenajare luxoasă şi preparate gătite în bucătăria Chef-ului cu stele Michelin, Salvatore La Ragione, localul promite să te facă să te simţi cu adevărat răsfăţat cu tot ce are mai bun de oferit un restaurant – numai fineţuri şi delicatesuri de fine dining! De muzică live şi ambianţă se va ocupa Antonio Fabrizi & friends.”

Revelion în centrul Capitalei, la Lido

Amplasată în centrul Capitalei pe Bulevardul Magheru, „Lido’s Brasserie” readuce la viaţă gloria vremurilor de altădată, păstrându-şi aerul nostalgic al Micului Paris Interbelic. Oraganizatorii promit „muzică live şi DJ all night, un meniu premium bar & buffet full open, entertaineri şi multe altele”, scrie restograf.ro. Preţ: 600 lei de persoană.

Revelion în pub, la „The Vintage”

Dacă vrei să petreci noaptea dintre ani într-un pub din Centrul Istoric al Capitalei, „The Vintage” e soluţia nr 1. În noaptea dintre ani organizatorii au ales ca temă a distracţiei „The Shinny White Escape”, cu muzica lui Deejay Fly şi Mc Bee. Accesul se face pe bază de rezervare, minimum 4 persoane. Preţ: între 150 lei şi 490 lei/persoană.

Petrecere la Cluj,în sala de sport nr. 1 a României

Duminică, 31 decembrie 2023, începând cu ora 22.00, BTarena din Cluj-Napoca, cea mai mare sală de sport din România, te invită la „Revelion Groovehive”, o petrecere dedicată iubitorilor techno.

image

Potrivit organizatorilor va fi cea mai lungă petrecere de Revelion din istoria BTarena: va dura mai bine de 24 de ore de petrecere pe ritmuri rave şi techno. Biletele costă între 60 şi 75 de lei.

Revelion rock la Braşov

Eşti rocker? Atunci trebuie să îţi iei bilete la „RockRevelionul” organizat în Braşov, la Rockstadt. Pentru a intra la regalul rockerilor trebuie să plăteşti un bilet de 100 lei. În plus trebuie să achitaţi un card cu valoare consumabilă după cum urmeaza: 50 lei un „card consumabil” fără loc la masă sau 100 lei un „card consumabil” cu loc la masă asigurat. Amfitrion al petrecerii va fi celebrul Lenţi Chiriac, iar distracţia începe la ora 22.00.

Distracţii de sfârşit de an pe Litoral

Şi pe litoral, restaurantele care organizează petreceri în noaptea dintre ani şi-au lansat deja ofertele.

La Melody, în Mamaia, sunt organizate două petreceri, în două saloane diferite, conform focuspress.ro. La Gold Ballroom va fi petrecere cu specific grecesc şi va cânta Formaţia Acropolis, iar preţul este de 450 de lei/persoană şi de 400 de lei, pentru grupuri de minimum zece persoane. În salonul Grand Ballroom va fi petrecere cu specific românesc şi va cânta Taraful Marian Cozma, iar preţul este de 550 de lei/persoană.

image

La Ten Hotel – Complexul Colonadelor atmosfera va fi întreţinută de Ancuţa Band, iar preţul este de 430 de lei/persoană. Acelaşi preţ îl regăsim la restaurantul La Dolce Vita unde petrecerea va fi cu specific italian.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Catherine Zeta Jones si Michael jpg
image
image
image
image
image
image
rosii pexels jpg
Marcel Ciolacu PES png
tronson 5 autostrada sibiu pitesti 01 FOTO CNAIR jpg
Heidelberg, Germania FOTO Shutterstock
card energie jpg
apus in delta dunarii jpg
Pirotehnist amenintare bomba SRI FOTO Inquam Photos / George Călin
plante gandaci jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net