Cea mai căutată destinație de Revelion din România. Trebuie să scoți aproximativ 400 de lei pentru a-ți petrece noaptea dintre ani

Așa cum s-a mai întâmplat și în alți ani, Maramureșul este și în 2023, una dintre destinațiile preferate ale românilor, pentru Revelion. Aici turiștii pot manânca bucate delicioase, într-un cadru de poveste.

Revelionul din Maramureș e mai ieftin / foto: Pixabay
Revelionul din Maramureș e mai ieftin / foto: Pixabay

Cei care aleg să meargă în Maramureș vor petrece acolo un Revelion tradiţional, cu bucate specifice zonei şi colinde, iar prețurile sunt mai mici ca în alte părți, mai ales dacă e să le comparăm cu cele de pe Valea Prahovei.

Maramureșul, o destinație de poveste

„În funcţie de locul de cazare din satul tradiţional Breb, una dintre cele mai căutate destinaţii din judeţul Maramureş, pachetul de Revelion variază între 400 şi 500 de lei de persoană pentru o perioadă minimă de trei nopţi.

În această perioadă, turiştii pot lua contact cu toate tradiţiile şi obiceiurile din zona Maramureşului. Se pot bucura inclusiv de pomana porcului sau pot primi şi haine tradiţionale când merg la slujbă la biserica din sat.

Dacă vă gândiţi să vă petreceţi Revelionul în această destinaţie turistică, atunci trebuie să vă grăbiţi, deoarece majoritatea pensiunilor au deja locurile ocupate încă de acum trei luni”, scrie observator.ro

Prognoza meteo de Crăciun 2023 și Anul Nou 2024

Potrivit ANM, de Crăciun 2023 și Revelion 2024 se anticipează că iarna va fi, în general, la fel de blândă precum cele din ultimii ani, însă există și posibilitatea ca această perioadă să aducă cu sine evenimente meteorologice.

Astfel, în iarna asta este posibil să ne confruntăm cu fenomene meteorologice extreme, cum ar fi viscolul și gerul, care ar putea afecta atât zonele montane, cât și regiunile mai joase.

De asemenea, s-ar putea forma un strat semnificativ de zăpadă, acoperind peisajul în diverse zone ale țării. „Chiar dacă ultimele ierni au fost blânde, indiferent de ce arată estimările sezoniere, iernile normale în România pot aduce episoade de vreme severă, cu viscol, ger și cantități importante de ninsoare, care să depună strat consistent de zăpadă”, a declarat Florinela Georgescu de la ANM, în cadrul unui eveniment.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net