Locația de vis din România de care oamenii rămân absolut fascinați. Seamănă 1 la 1 cu Bali, iar dacă și tu mergi, te vei îndrăgosti pe loc

Ați observat că deja am intrat în luna iulie și încă nu ați plecat în vacanță? Iar chiar dacă v-ați dori să mergeți, deja toate hotelurile sunt pline, iar destinațiile voastre favorite sunt aglomerate până la refuz? Ei bine, dacă ar exista în România o locație de vis care seamănă izbitor cu cele mai frumoase stațiuni din Bali? Click! vă propune Piscina „pă Coastă”, un loc divin din Maramureș!

Pensiunea „pă Coastă” seamănă izbitor cu cele din Bali / foto: booking.com
Pensiunea „pă Coastă” seamănă izbitor cu cele din Bali / foto: booking.com

Cu siguranță că știți deja că astăzi începe luna iulie, iar vara pare să treacă extrem de repede în acest an. Dacă vă numărați printre ghinioniștii care încă nu au plecat în vacanță, puteți fi descurajați când verificați acum spre ce destinație să porniți, deoarece cele mai frumoase locuri din lume sunt pline până la refuz. Însă, de ce să vă pierdeți timpul (și banii!) încercând să prindeți o cameră de hotel într-o locație populară, atunci când există în România un loc care pare desprins exact din Bali?

Da, nu este deloc necesar să zburați până la capătul lumii pentru a vă bucura de condiții și priveliști divine! Piscina „pă Coastă” vă oferă opțiunea unei vacanțe de lux, exact ca în Bali, însă din comfortul propriei țări! Această pensiune incredibilă se află în Maramureș, la doar 44 de kilometri de Cimitirul Vesel din Săpânța, din satul Mara. Iar această piscină și terasă construită complet din lemn vă oferă o priveliște pe care nici în Bali nu o veți găsi!

Pensiunea „pă Coastă” vă oferă o vacanță de lux, la fel ca în Bali

La această locație de vis vă puteți bucura de tratamente spa, vă puteți plimba prin grădina superb amenajată, iar, nu în ultimul rând, puteți să vă relaxați în piscina pensiunii! De aici aveți o priveliște superbă asupra cascadei din zonă, cât și a întregii zone. Construită pe un deal, pensiunea oferă, în fiecare cameră, televizor, wi-fi, iar, pe lângă acestea, aveți și parcare gratuită, un bar, cât și camere dedicate nefumătorilor.

Așa că, dacă vreți o experiență la fel ca în Bali, de ce să nu vă opriți în acest loc superb din Maramureș?

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
Impozit - calcule - facturi - FOTO Shutterstock
carmen harra jpg
bell pepper 569070 1280 jpg
femei celebre iubiri jpg
virbanc 1280x720 jpg
Traditii de Florii jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net