Lora, ipostaze incendiare! Și-a înnebunit fanii în noul videoclip

Ultima actualizare:

Lora s-a întors din Bali gata de treabă și a lansat un nou videoclip în care pregătește un tort și se tăvălește prin făină în ipostaze foarte provocatoare.

Lora este senzatie in costum de baie (1) jpg

Dupa ce a lansat "Noaptea la 3" direct din Bali, primul capitol de altfel din "trilogia" pe care a pregătit-o pentru prima parte a acestui an, Lora e acum e din nou pe baricade și face muzică bună! 

Vedeta vine cu o altă piesă nouă, frumoasă, și numai bună de ascultat acum: "Ziua ta", al doilea capitol pregătit special pentru fanii săi și iubitorii de muzică bună. Împreună cu MusicOn și o echipă de băieți talentați care au lucrat la muzică: Andi Grasu și Emanuel Masson, textul fiind asigurat de același Andi Grasu, producția audio de Emanuel Masson, Lora aduce în atenția fanilor săi o super piesă, cu un videoclip realizat de Kobzon. S-a lucrat intens în studioul Knock Knock Records așa că "Ziua ta" poate fi ascultată de azi!

Lora a lansat !Ziua ta, un videpclip extrem de sexy
Lora a lansat !Ziua ta, un videpclip extrem de sexy

E proaspătă și te cheamă să dai "Play"! E despre iubire, nevoia de răzbunare – care ne cuprinde pe toți uneori, despre sentimente rănite și dorințe neatinse. "Ziua ta" este capitolul doi din, cum îmi place mie să o numesc, "Trilogia inimii frante" și vorbește despre nevoia de răzbunare și suferință pe care nevoia de răzbunare ți-o provoacă și ție, pentru că este ca un bumerang, de cele mai multe ori, dar este o etapă importantă în drumul spre vindecare.

"Ziua ta" este despre această fată care a fost rănită, înșelată, s-a despărțit și într-unul din cele mai importante momente păstrează tradiția pe care din videoclip ne dăm seama că o avea de ziua lui. Se îmbracă sexy și face tort, doar că totul ia o turnură mai neobișnuită! Această piesă este despre femeia rănită care simte nevoia să îi arate bărbatului pe care încă îl iubește ce a pierdut!

Ea încearcă să își amintească faptul că este o femeie frumoasă și sexy și oscilează între femeia plină de încredere în propriile forțe și fetița neajutorată care suferă după afecțiunea iubitului!", a povestit Lora despre noua ei piesă, "Ziua ta".

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net