Lora, ipostaze incendiare! Și-a înnebunit fanii în noul videoclip

Ultima actualizare:

Lora s-a întors din Bali gata de treabă și a lansat un nou videoclip în care pregătește un tort și se tăvălește prin făină în ipostaze foarte provocatoare.

Lora este senzatie in costum de baie (1) jpg

Dupa ce a lansat "Noaptea la 3" direct din Bali, primul capitol de altfel din "trilogia" pe care a pregătit-o pentru prima parte a acestui an, Lora e acum e din nou pe baricade și face muzică bună! 

Vedeta vine cu o altă piesă nouă, frumoasă, și numai bună de ascultat acum: "Ziua ta", al doilea capitol pregătit special pentru fanii săi și iubitorii de muzică bună. Împreună cu MusicOn și o echipă de băieți talentați care au lucrat la muzică: Andi Grasu și Emanuel Masson, textul fiind asigurat de același Andi Grasu, producția audio de Emanuel Masson, Lora aduce în atenția fanilor săi o super piesă, cu un videoclip realizat de Kobzon. S-a lucrat intens în studioul Knock Knock Records așa că "Ziua ta" poate fi ascultată de azi!

Lora a lansat !Ziua ta, un videpclip extrem de sexy
Lora a lansat !Ziua ta, un videpclip extrem de sexy

E proaspătă și te cheamă să dai "Play"! E despre iubire, nevoia de răzbunare – care ne cuprinde pe toți uneori, despre sentimente rănite și dorințe neatinse. "Ziua ta" este capitolul doi din, cum îmi place mie să o numesc, "Trilogia inimii frante" și vorbește despre nevoia de răzbunare și suferință pe care nevoia de răzbunare ți-o provoacă și ție, pentru că este ca un bumerang, de cele mai multe ori, dar este o etapă importantă în drumul spre vindecare.

"Ziua ta" este despre această fată care a fost rănită, înșelată, s-a despărțit și într-unul din cele mai importante momente păstrează tradiția pe care din videoclip ne dăm seama că o avea de ziua lui. Se îmbracă sexy și face tort, doar că totul ia o turnură mai neobișnuită! Această piesă este despre femeia rănită care simte nevoia să îi arate bărbatului pe care încă îl iubește ce a pierdut!

Ea încearcă să își amintească faptul că este o femeie frumoasă și sexy și oscilează între femeia plină de încredere în propriile forțe și fetița neajutorată care suferă după afecțiunea iubitului!", a povestit Lora despre noua ei piesă, "Ziua ta".

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Iulian postelnicu bun (1)b jpg
Pe Minodora (45 de ani) o așteaptă o perioadă aglomerată din toate punctele de vedere
telefon toaleta   shutterstock 377885068 jpg
marcela fota instagram jpg
Gigi Becali jpg
cindy crawford jpg