Lora și Ionuț Ghenu „s-au carantinat”, din nou, în Bali! Cele 5 luni din pandemie nu le-au satisfăcut pofta de vacanțe

#Exclusiv Click!

Lora (40 ani) iubește Bali și se simte acolo ca acasă. În 2020, pe timpul pandemiei, Lora a fost blocată timp de 5 luni în Bali, pentru că se tot anulau zborurile spre casă, și încă nu s-a săturat de acest ținut exotic.

A plecat la începutul acestui an pentru încă 3 luni acolo. Este o oază de liniște și relaxare, își pune ordine în gânduri și se întoarce cu forțe noi pentru proiectele viitoare. S-a scris chiar că și-ar fi cumprat o casă acolo dar acest lucru nu este posibil și ne-a mărturisit chiar ea pentru Click, de ce.

Lora, „carantinată” din nou în Bali. Acum...din proprie inițiativă!

„Îmi place că în Bali nu îți poți cumpăra casă. Ei nu își vând teritoriul. Poți închiria pe mulți ani, chiar și pe 30 de ani dar nu poți cumpăra. Nu poți să-i sari din nimic și asta e minunat. În felul ăsta se protejează de cei potenți financiar să nu le cumpere pământul și să îl vândă localnicilor la suprapreț. Noi închiriem cât avem nevoie, ne punem baza undeva și apoi mergem 2, 3 nopți în alte locuri dacă ne face ceva cu ochiul. Un fel de vacanță  în Bali din Bali! De data asta chiar am primit plângeri că nu postez mai des. Voi face și asta mai ales că Ionuț se joacă cu un aparat foto/video profesional și e din ce în ce mai bun”, ne-a declarat Lora.

„În Bali e frumos și oamenii nu se agită atât de mult, ceea ce pentru mine este ca o mângâiere. Noi suntem învățați să fim mereu pe fugă, mereu în stres, o luptă continuă cu nervii să nu ne scape de sub control. Aici lucrurile sunt complet diferite și toată lumea e focusată cumva să liniștească și chiar să vindece oamenii stresați sau care își gestionează greșit prioritățile. E un loc care ne-a fost adăpost aproape jumătate de an în cea mai grea etapă a pandemiei și unde ne-am făcut prieteni. Ne-am întors cu mare drag și muncim fără să ne epuizăm, cunoaștem oameni incredibili, încărcăm bateriile și hrănim inspirația”, a mai completat Lora despre locul în care se simte completă în vacanță, alături de iubitul ei și viitorul soț, Ionuț Ghenu.

Ce mânâncă Lora, în vacanța exotică din Bali

Artista are intoleranță la gluten  și am fost curioși să aflăm totuși ce mănâncă în vacanța exotică din Bali. 

„Mănânc cam ce mâncăm și acasă. Aici găsești de toate. Îmi place mult orezul și nu e o raritate nici la noi. Deci nu de mâncare îmi va fi dor. Dar orice dor se compensează cu tot ce am acasă”, ne-a mai povestit Lora care și-a propus ca 2023 să fie unul productiv pentru ea pe toate planurile, dar mai ales profesional vorbind.

„Anul ăsta mi-am propus să lansez multă muzică. Simt că mi-am mai revenit sufletește și mi-am redescoperit motivația și dorința de a face muzică. Am și colaborări superbe pe care sunt nerăbdătoare să le lansez”, a mai adăugat Lora care chiar azi lansează o super piesă.

Ce face Lora „Noaptea la 3”?: „Nu scapă nimeni fără lecția inimii frânte…

Direct din Bali, Lora va fi alături de toți fanii săi care îi vor asculta noul hit, „Noaptea la 3”, o piesă absolut memorabilă, de dragoste, prima din trilogia despre inimi pe care artista a pregătit-o alături de echipa ei. 

Lora lansează astfel „Noaptea la 3”, o piesă care va ajunge direct unde trebuie, la inimile tuturor celor care o vor asculta și se vor lăsa duși de val pentru că o dată în viață am trecut cu toții și prin etape mai puțin plăcute în dragoste și relații. “Noaptea la 3” este o piesă care transmite un mesaj puternic, o melodie care vindecă, iar pe lângă Lora, care o interpretează maiestral au fost responsabili pentru credite și muzică o întreagă echipă de băieți talentați: Andi Grasu, Emanuel Masson, Octavian Mihai, textul fiind semnat de Andi Grasu, iar producția audio de Emanuel Masson, Octavian Mihai. Melodia a fost înregistrată în studioul Knock Knock Records, iar videoclipul realizat de Kobzon.

MusicON aduce în atenția fanilor Lorei cea mai tare melodie de început de an a artistei. Stay tuned!

„Atât piesele cât și clipurile spun povestea inimii”

„Noaptea la 3” face parte dintr-o trilogie, concept la care Lora a muncit peste un an de zile si abia acum începe să culeagă roadele, să lanseze prima piesă și să se bucure de ce a ieșit.

„Noaptea la 3” este primul capitol din „trilogia” pe care am pregătit-o pentru prima parte a acestui an. Sunt foarte entuziasmată și am muncit la acest concept peste un an. Atât piesele cât și clipurile au legătură și spun povestea inimii care simte că este înșelată, caută și găsește dovezi și trece apoi prin etapele dureroase ale despărțirii. Negarea, Conștientizarea, Răzbunarea, Acceptarea, Eliberarea. Cred că toate am trecut prin asta, nu scapă nimeni de aici fără lecția „inimii frânte”. 

Mulțumesc Andi & Emanuel pentru că au vrut să spunem această poveste împreună. Îmi doresc să vă ajungă în inimi și să vindece”, s-a confesat Lora. 

Andi Grasu, responsabilul cu muzica și versurile pentru „Noaptea la 3”, este extrem de încântat de colaborarea cu Lora. „După 5 ani de colaborare cu Demoga Music am simțit că este momentul să fac un pas înainte și așa a luat naștere KnockKnockRecords, casă mea de producție. Am strâns în jurul meu oameni talentați și acum începem să culegem roadele. Una dintre semințele plantate încă din pandemie este piesa “Noaptea la 3”. Am compus piesa pe acordeon așa cum am mai făcut-o și în cazul melodiei “Străzile din București” și sper să fi găsit rețeta succesului. Pe baza unei experiențe personale am construit după aceea întregul text.

E vorba despre nesiguranțe, despre incertitudini, despre o relație ce pare menită să se încheie. Pe partea de producție am colaborat cu doi producători muzicali foarte talentați, Octavian Mihai și Emanuel Masson. Am rezonat cu Lora din prima, ea a fost foarte deschisă și plină de idei, iar experiența ei de studio a făcut ca întregul proces să fie unul lin și fără obstacole. Sunt încântat că Lora a ales 3 piese compuse de mine și de-abia aștept să ascultați întreaga trilogie, prima dintre ele fiind “Noaptea la 3”, ne-a declarat  Andi Grasu, din mâna căruia ies hituri unul și unul.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net