Topul celor mai sexy femei din showbiz, în costum de baie! Andreea Raicu, goală în vacanța din Thailanda

Am trăit să o vedem şi pe asta! Atunci când se află în vacanţe, mondenii noştri au inventat o nouă modă în ceea ce priveşte realizarea fotografiilor pentru reţelele sociale. Se pozează de cele mai multe ori din spate. Click! a realizat un colaj cu multe astfel de imagini, acelea care au primit cele mai multe aprecieri din partea fanilor. Andree Raicu, în mod cert, ocupă primul loc! Ia priviți de ce!

Andreea Raicu  a petrecut o vacanță  superbă în Thailanda
Andreea Raicu a petrecut o vacanță superbă în Thailanda

Andreea Raicu, goală în vacanța din Thailanda

Când am văzut primele fotografii de acest gen am crezut că este o întâmplare. Dar din ce în ce mai multe persoane din lumea mondenă a Capitalei urmează acelaşi model: atunci când merg în vacanţe, mai ales dacă destinaţiile sunt exotice şi în peisaj apare şi o plajă, se fotografiază artistic, de la depărtare, pentru a se lăsa admirate din spate. 

Una dintre primele care a realizat astfel de fotografii este Andreea Raicu (45 de ani). Fostul manechin, care se ocupă de câţiva ani de un business de mare succes în ceea ce priveşte dezvoltarea personală, a fost două săptămâni în vacanţă în Thailanda. A profitat de această călătorie pentru a realiza şedinţe foto spectaculoase, cu peisajele uimitoare de acolo. La cum arată pozele publicate de ea, putem crede că a avut la dispoziţie pentru asta şi un fotograf profesionist, care a folosit un obiectiv de mare performanţă. Iar rezultatul i-a adus un succes uriaş pe conturile ei de pe reţelele sociale, căci a primit mii de aprecieri şi comentarii care o laudă. 

Au realizat toate şedinţe foto după acelaşi tipar

„Vacanţa pentru mine înseamnă linişte, deconectare, răsfăţ şi iubire! Să am libertatea, să pot face ce vreau, ce vor corpul şi sufletul meu. După o perioadă dificilă am nevoie întotdeauna de linişte – să îmi odihnesc corpul, să nu mă grăbesc nicăieri, să fac totul în ritmul meu, fără nici un alt plan decât cel ghidat în interiorul meu. Cele două săptămâni în Thailanda au fost ca o gură de aer de care aveam nevoie!!”, a povestit Andreea Raicu, pe Instagram.

Şi apoi a continuat cu gândurile din vacanţă pe blogul său: „Deconectare de la tot şi conectare la mine şi la ceea ce trăiesc acolo unde sunt. Deconectare de la telefon, cu tot ce aduce el. Să mă las răsfăţată, să mă prostesc, să râd, să merg în picioarele goale peste tot şi într-o pereche de pantaloni scurţi fără să îmi pese de nimic, să mănânc orice îmi place şi oricând simt. Am nevoie de iubirea care mă face să mă apropii mai mult de mine şi de lucrurile simple. Iubirea pe care o simt în mod autentic şi necondiţionat.

Asta îmi place să simt în vacanţă. Au fost două săptămâni în care nu am făcut decât să îmi odihnesc mintea şi corpul. Mi-am închis telefonul şi am avut unul separat, pentru urgenţe”, a completat ea, pe andreearaicu.ro.  

Sore a fost cu fiica sa, Erin,  și niște prieteni, în Maldive
Sore a fost cu fiica sa, Erin, și niște prieteni, în Maldive

Sore, super sexy în Maldive

Şi Sore (33 de ani) a făcut la fel. Solista a fost, recent, în Maldive, împreună cu fiica sa, Erin, precum şi alături de câţiva prieteni. Fosta solistă din trupa LaLa Band şi actriţă din serialul „Pariu cu viaţa” s-a relaxat cum a ştiut ea mai bine, dar s-a şi odihnit.  

Jo a fost și ea  în vacanță  în Thailanda
Jo a fost și ea în vacanță în Thailanda

Şi colega ei de scenă, Ioana Anuţa (28 de ani), alias Jo, şi-a etalat silueta, văzută din spate, tot de pe o plajă din Thailanda.  

Alexia Eram  s-a bucurat  de plajă și de  soare într-o  vacanță  petrecută  în Indonezia
Alexia Eram s-a bucurat de plajă și de soare într-o vacanță petrecută în Indonezia

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram (21 de ani), ne-a arătat şi ea imagini asemănătoare, pe care le-a realizat în vacanţa petrecută în Indonezia. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net