Andreea Raicu, mesaj superb de 1 Decembrie. De ce nu s-a mutat din România

Andreea Raicu a transmis un mesaj superb de Ziua Națională a României. Vedeta în vârstă de 45 de ani a răspuns la trei întrebări esențiale care i-au fost puse de-a lungul timpului.

Andreea Raicu, mesaj superb de 1 Decembrie
Andreea Raicu, mesaj superb de 1 Decembrie

Ziua de 1 Decembrie trezește o multitudine de sentimente în fiecare dintre noi. Vedetele din showbiz-ul românesc au ales tot felul de metode de împărtăși ceea ce simt cu românii de pretutindeni.

Andreea Raicu n-a rămas datoare și publicat un mesaj onest și emoționant pe o rețea de socializare. Fosta prezentatoare TV a răspuns cât a putut de bine la trei întrebări fundamentale: „de ce nu a plecat din România”, „ce îi place la România” și „când te gândești la România, ce îți vine în minte”. 

De ce nu a plecat Andreea Raicu din România

În cadrul postării publicate de Ziua Națională a României, Andreea Raicu a explicat de ce nu a părăsit țara noastra, deși ar fi avut ocazia să facă acest lucru.

„La mulți ani, dragă Românie! Azi vreau să îți răspund la 3 întrebări, care mi-au fost puse de-a lungul timpului, și pe care de mult timp voiam să le împărtășesc și cu ține:

De ce nu am plecat din România? Nu am plecat pentru că de fiecare dată când stăteam mai mult departe, după o perioada mi se făcea un dor cumplit de casă, de famile, de prieteni, de căldură oamenilor, de locurile dragi, de viață mea de acasă.

Ce îți place la România? Cel mai mult îmi place că mă face să mă simt acasă, cu bune și cu rele, dar, pentru mine, e cel mai frumos sentiment din lume.

Când te gândești la România, ce îți vine în minte? Locurile superbe din țară în care mă minunez de fiecare dată cât de frumoase sunt, deschiderea oamenilor și atât de multe care mă fac să o iubesc!

Mulțumesc România pentru tot și sper să pot să îți dau și eu înapoi cel puțîn pe cât mi-ai oferit tu”, a scris Andreea Raicu pe pagina ei de Instagram.

Andreea Raicu s-a alăturat campaniei „Cred în România”

„Cred în România” este inițiativa unor tineri care au ales să demonstreze că România chiar merită încrederea noastră și să evidențieze oamenii, ideile și inițiativele cu care ne mândrim. 

Printre vedetele care s-au alăturat campaniei Adevarul! s-a numărat și Andreea Raicu. 

„Sunt Andreea Raicu, antreprenoare, și #CredînRomânia pentru că în fiecare zi întâlnesc oameni minunați, dornici să se dezvolte și să contribuie la un viitor mai frumos. La mulți ani, România!”, a declarat vedeta.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net