Lora, dezvăluiri tulburătoare despre relația cu Dan Badea: „S-au făcut mulți bani pe suferința mea”

Ultima actualizare:

Lora (40 de ani) și Ionuț Ghenu (36 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de iubire, de aproape opt ani! Cei doi au avut un început de relație tumultos, mai ales că vedeta venea după un divorț fulger de Dan Badea. Într-un interviu acordat recent, blondina și-a deschis sufletul și le-a povestit tuturor cât de greu i-a fost atunci când s-a aflat despre separarea definitivă de vedeta de la Antena 1.

Acum, Lora se bucură de liniște sufletească în brațele impresarului său! Însă, până să cunoască acest sentiment, blondina a trecut printr-o perioadă destul de tumultoasă din punct de vedere amoros. Un divorț de comediantul Dan Badea, în 2014, după doi ani de mariaj, și începerea unei noi relații amoroase cu Ionuț Ghenu, fostul iubit al Doiniței Oancea. Se pare că acea perioadă a afectat-o destul de tare pe Lora.

„Regret că am avut acea experiență nu pentru că nu a funcționat, ci pentru tot ce s-a întâmplat după. Mi s-a atribuit rolul negativ din dorința de răzbunare, dar și din faptul că presa a favorizat pe cine era dispus să creeze o poveste în care fata care are succes nu e chiar așa de bună cum pare.

Rolul de femeie care a reușit „datorită bărbatului, el o „victimă care i-a cumpărat casă și mașină, pentru ca apoi să fie trădat și părăsit pentru cel mai bun prieten al lui (îmi vine să râd), a fost înspăimântător de ușor de asimilat de publicul pe care, până în acel punct, îl divinizam”, a spus Lora pentru revista Viva.

Lora: „S-au făcut mulți bani pe suferința mea!”

Vedeta încurajează toate femeile care nu mai sunt fericite în propria căsătorie să nu le fie frică să pună punct mariajului și să o ia de la zero.

„A fost atât de nedrept tot ceea ce am trăit o perioadă lungă de timp, încât pur și simplu nu am mai considerat că merita cineva acces la adevărul nostru. Se spune că ce este mai la îndemână să creadă cineva, ce e mai familiar sau apropiat de temerile lui aia va crede.

S-au făcut mulți bani pe suferința mea și a familiei mele și încă mă doare când mă gândesc că nimănui nu i-a păsat că aveam o mamă bolnavă, care s-a consumat enorm când primea cele mai urâte mesaje despre copilul ei. Felicit orice femeie care are curajul să divorțeze. Nimeni nu pleacă de bine, oricum s-ar vedea din exterior.

 Mai ales noi, femeile, avem tendința să disimulăm și pot să înțeleg. De ce trebuie să știe cineva că nu suntem bine cu alegerile pe care le facem? Abia așteaptă lumea să vadă cum îți arde casa, pentru a mai uita de propria cenușă. Te căsătorești cu gândul că va funcționa și divorțezi când realizezi că nu există nicio șansă. Și nu e deloc simplu, chiar dacă așa poate părea. Locul nostru e unde iubim și suntem iubiți. Reciprocitate”, a mai spus Lora.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net