Șoc și groază pentru zeci de turiști. Ce au găsit în locul în care au fost cazați i-a lăsat fără cuvinte: „Am plecat de acolo 21 de persoane dezgustate”

Ultima actualizare:

Au visat la o vacanță de vis, la una dintre cele mai faimoase și lăudate stațiuni din țara noastră. De altfel, acest loc mai este cunoscut și ca „Bali de Maramureș”, însă experiența pe care a avut-o un grup de 21 de turiști în acest loc i-a lăsat fără cuvinte. După ce s-au cazat la Păstrăvăria Alex, descoperirea pe care au făcut-o în camerele lor le-a transformat visul într-un coșmar.

Un grup de turiști din țara noastră au sperat la o vacanță de vis, la una dintre cele mai faimoase și lăudate stațiuni din țara noastră. Aceștia au mers aici plini de încredere și entuziasm, având în vedere că acest loc este atât de bine cotat, încât mai este cunoscut și ca „Bali de Maramureș”. Cu toate acestea, experiența pe care a avut-o un grup de 21 de turiști în acest loc i-a lăsat fără cuvinte. După ce s-au cazat la Păstrăvăria Alex, descoperirea pe care au făcut-o în camerele lor le-a transformat vacanța de vis într-un coșmar cumplit.

„Ne-am cazat un grup de 21 de persoane care pe lângă scorul incredibil de pe booking (n.r. site de turism) se laudă și cu servicii deosebite. O mizerie și o atitudine de nedescris. Paturile pline de ploșnițe de saltea, excremente de șoareci pe mesele din camere, curse de șoareci și un miros puternic de mucegai”, au scris turiștii, complet șocați de experiența de care au avut parte.

Au găsit ploșnițe și excremente de șoareci în camere

Din nefericire, marele ghinion al turiștilor a fost că au ajuns la locație destul de târziu, așa că nu au mai avut nici timpul, nici energia necesară pentru a observa starea reală a camerelor în care s-au cazat. Aceștia au dorit să se culce cât mai repede, însă lucrurile au luat o întorsătură proastă. „Ghinionul nostru a fost că am ajuns seara și multe nu le-am observat până tarziu în noapte când am fost atacați la propriu!”, au mai spus oamenii.

Evident, grupul de turiști a plecat a doua zi dimineață și a făcut reclamație la OPC și DSP Maramureș. „Am plecat de acolo 21 de persoane dezgustate de ceea ce am trăim la “minunata” locație”, au mai spus aceștia.

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net