Orașul, „ca o poveste de Crăciun”, destinația ideală pentru sărbătorile de iarnă. Lista recomandărilor

Ultima actualizare:

Chiar dacă suntem abia la jumătatea lunii octombrie, pe rețelele sociale, românii se arată extrem de preocupați de unde își vor petrece sărbătorile de iarnă. Se cer sfaturi și recomandări, iar oamenii își povestesc experiențele trăite în anii anteriori. O sugestie lansată de o româncă a atras atenția în mod deosebit. Femeia a cerut ca oamenii să propună, din experiențele trăite, orașul care se aseamănă cel mai bine cu cel prezentat în filmele de Crăciun.

image

Un oraș mic, ca o poveste de Crăciun

O româncă este în căutarea unei destinații noi și a descris orașul pe care ar vrea să-l viziteze ca fiind precum cel din filmele de Crăciun, după cum a scris pe Facebook.

"Cei care ați vizionat filmele de Crăciun, ați observat probabil un tipar - orășel mic, împodobit frumos, cu oameni de treaba, care îți da sentimentul că ai vrea să te muți acolo. Ați întâlnit în călătoriile voastre, fie în țară, fie în străinătate, genul asta de orășel?", a întrebat aceasta pe grupul Vacanțe do it yourself.

Răspunsurile nu s-au lăsat deloc așteptate, iar oamenii și-au povestit experiențele în sute de comentarii. Internauții au spus că au văzut astfel de orașe în vacanțele lor, atât în România cât și în străinătate.

Orașul din Germania care a impresionat

"Zandaam, în apropiere de Amsterdam. Pare un oraș cu căsuțe făcute din turtă dulce, este absolut superb, micuț și liniștit."

„Am întâlnit. Cele din Colmar și satele de pe Drumul Vinului (în perioada targurilor de Crăciun, din Colmar pleacă "Navettes de Noel", un autobus care merge la târgurile de Crăciun din satele de pe Drumul Vinului).

De asemenea în Germania, Târgul de Crăciun din Rothenburg ob der Tauber. Este exact cum vedeți în filmele de Crăciun de la Diva."

„Colmar, Strasbourg, și alte orașele din Alsacia. Am fost anul trecut, e de vis."

colmar jpg

"Rothenburg ob der Tauber, Germania. O excursie în perioada Sărbătorilor este ceva de neuitat"

„Colmar, Riguewihr, Ribeauville, Eguisheim, toate satele de pe Valea Vinului sunt absolut superbe te simți în alt secol, orașul Annecy și Chamonix Mont Blanc, iar e de poveste.

Eu locuiesc lângă Strasbourg și perioada târgurilor de Crăciun e de vis."

"Bruges - Belgia, Monschau - Germania, Giethoorn - Olanda (acesta este diferit și foarte special)."

"Baden Baden, Germania."

"Ribeauville, Riquewihr în Alsacia."

"Am fost cu câteva zile înainte de Crăciun, în delegație la Reghin, vreau să îți spun că am avut fix acel sentiment de film de Crăciun."

"Colmar mi-a plăcut cel mai mult, este orașul mic și foarte frumos împodobit de Crăciun, o excusie Colmar- Strasbourg în perioada Sărbătorilor este ceva de neuitat."

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net