Imagini extrem de rare cu Delia! Și-a luat papornița și s-a pus în cea mai inedită postură!

Delia este una dintre cele mai excentrice și nonconformiste artiste de la noi, mereu pe val și în tendințe!

Delia Matache (41 de ani) scoate mereu piese care ajung în trend și fac vizualizări de milioane! Dar ce i-a mai trecut prin cap celei mai tari artiste de la noi în aceste zile? Nu te-ai fi așteptat niciodată la așa ceva! Între concerte, sesiuni la studio și alte pregătiri de sărbători, Delia și-a luat cu ea cea mai bună prietenă împreună cu care face cele mai frumoase concerte și proiecte și a ajuns, unde credeți, în Piața Obor!

Cu un outfit lejer, în adidași și fes negru în cap pentru a nu fi neapărat recunoscută, cântăreața s-a camuflat și s-a plimbat așa printre tarabe până când a găsit ce căuta: multe sacoșe din rafie! A realizat apoi și un shooting ad hoc lângă o tarabă cu de toate spre amuzamentul vânzătoarei. Și-a pus sacoșa de rafie pe umăr și a pozat ca în reviste. E drept că s-a distrat de minune! A postat apoi totul pe internet iar sub fotografiile de la piață a lăsat mesajul: "Am treburi!" și a strâns peste 600 de comentarii, unul dintre internauți invitând-o chiar și în Dragonul roșu, la alte cumpărături "delicate". Iar altcineva a lăsat un mesaj în care specifică faptul că artista s-a săturat de haine de designer: "Te-ai săturat de zdrențele croitorilor care-și bat joc de tineret cu hainele lor de plastic, te-ai întors la Obor, acolo poți găsi și bumbac, in, lână ieftine și după ce le îmbraci arăți  a om nu a paiață!".

Și-a făcut brad din sacoșe de rafie și l-a postat de TikTok

Și asta nu e tot! După ce s-a distrat la piață și și-a făcut de cap cu tot ce a găsit pe acolo, Delia Matache s-a plimbat cu metroul, cu tot cu sacoșele de rafie și abia aștepta să ajungă acasă pentru că avea un scop precis! Să facă bradul!

Dar nu orice fel de brad ci unul special și la fel de excentric cum este și ea, sau mai bine zis, nonconformist. Delia și-a făcut un brad împodobit exclusiv cu sacoșe din rafie și a dat astfel un nou trend de sărbători! Și-a filmat mândră pomul de Crăciun și l-a postat apoi pe TikTok, acolo unde și-a uimit urmăritorii care i-au și spus că este unică și inegalabilă și i-au admirat bradul autentic românesc. Delia a cântat "Crăciun fericit!" în limba spaniolă și s-a amuzat copios cu opera ei de artă!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cirese piata slatina olt   foto alina mitran (6) jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
banner mihai albu png
kim kardashian corset instagram jpg
shakira gettyimages jpg
Irina Margareta Nistor jpg
banner ilie nastase png
image png
banner mihai traistariu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net