O recunoști? Este una dintre cele mai îndrăgite artiste, la ora actuală, din România

Ultima actualizare:

Anii copilăriei sunt o amintire neprețuită pentru fiecare dintre noi, iar fotografiile în care ne privim „în miniatură” ne duc în trecut ori de câte ori le privim. Ele păstrează viu visul dulce al copilăriei de odinioară, iar vedetele noastre nu se sfiesc să împărtășească fanilor fotografii de pe vremea când aveau doar câteva luni de viață. Imaginea de astăzi ilustrează una dintre cele mai de succes cântărețe de la noi din țară. 

image

Cu ochii mari cât două mărgele, un zâmbet larg și multă inocență, Delia Matache a postat acum ceva timp o fotografie cu ea de pe vremea când era doar un bebeluș de câteva luni. 

Delia Matache, un copil vesel și poznaș 

Cântăreața este iubită pentru carisma și energia de care dă dovadă ori de câte ori apare pe micile ecrane. Nici în anii copilăriei lucrurile nu au stat diferit, căci Delia a avut grijă să-i facă zile negre mamei sale. Vedeta a împărtășit cu fanii o fotografie din copilăria sa, pe care aceștia au îndrăgit-o. 

Gina Matache se poate declara o mamă mândră, căci fetele ei au reușit să-și clădească viața pe care și-au dorit-o. În urmă cu ceva timp, Gina mărturisea că are un mare regret legat de Delia: a pălmuit-o în adolescență, lucru pe care blondina nu îl uită nici în prezent. 

Gina Matache împreună cu Oana și Delia / foto: Social media
Gina Matache împreună cu Oana și Delia / foto: Social media

„Pe ea am bătut-o, dar pe Oana nu. Când era mică făcea multe trăsnăi. A băgat-o şi pe Oana în maşina de spălat, dar asta nu-i nimic. Dacă ar fi furat bani, nu aş fi bătut-o, dar făcea multe lucruri. Nu s-a inventat vreo corecţie pentru Delia nici acum. Răzvan (n.r. soţul ei) este genul de om tolerant. Încercăm toţi din familie să o conservăm, nu să o schimbăm. Ea nu mai poate să dea acelaşi randament, dacă noi vrem să fie altfel. O lăsăm să se exprime aşa cum ştie ea. Şi acasă, se maimuţăreşte. Răzvan este genul de om care îi conduce afacerea, este ca o cloşcă, îi dirijează drumul", povestea Gina Matache, acum ceva vreme, la Antena Stars.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net