Jessie Baneș dă de pământ cu Delia! „Sunt multe intenții ascunse în spatele acestor vorbe”

#Exclusiv Click!

Jessie Baneș este o artistă care rămâne fermă pe poziții atunci când vine vorba despre opiniile pe care le are. Este o voce tânără, dar care ține foarte mult la principiile sale și care nu se ferește să le expună public. Recent, am discutat cu Jessie despre părerea pe care o are despre declarațiile Deliei referitoare la dorința sa de a nu avea urmași. Mai mult, artista și-a deschis sufletul în fața noastră și a vorbit despre importanța familiei în viața sa, dar și despre oamenii care o iubesc și care i-au fost alături necondiționat.

Jessie Baneș o critică dur pe Delia
Jessie Baneș o critică dur pe Delia

Recent, Delia a deschis cutia pandorei și a vorbit din nou despre faptul că nu își dorește copii, lucru care i-a adus o mulțime de critici din partea internauților. „Mama s-a obişnuit cu ideea, ştie. Şi chiar mi-a zis recent: „Foarte bine, ai avut dreptate, mai bine așa, stai fără stres, eşti foarte bine aşa” Eu cred că nu aş putea să stau real toată viaţa cu o grijă mare pe umeri, enormă. E o chestie care te schimbă foarte mult și o să ai un stres toată viaţa, îl cari toată viaţa după tine, nu scapi de el niciodată, doar atunci când mori. Mă panichează chestia asta”, a spus Delia Matache în cadrul unui podcast. 

Iată însă că nici de data aceasta, vedetele n-au trecut cu vederea declarațiile sale și au taxat-o dur.

Jessie o critică pe Delia

Jessie, te știu un om care are o definiție foarte clară despre ce înseamnă familia și crezi foarte mult în valorile tale. Ce părere ai despre declarațiile Deliei care au stârnit un val de reacții pe internet?

Cu aceste declarații ni s-a reconfirmat de ce Delia este cea mai mare artistă a României, pe care o vedem si auzim peste tot: la radiouri în heavy rotation, la Sala Palatului, pe panouri publicitare și în juriile unor mari concursuri. Cu aceste afirmații anti-familie, Delia nu face altceva decât să ne convingă tot mai tare că este o mare agentă a progresiștilor. Poate că o să zică lumea că sunt niște vorbe la întâmplare, care nu înseamnă mare lucru, dar eu nu cred asta. Gândiți-vă doar cât marketing este în spatele acestei artiste. Aceste opinii care par aruncate la întâmplare, nu fac altceva decât să influențeze milioanele de tineri români care o urmăresc pe Delia și care o iau ca pe un exemplu în viață. Acest lucru este unul periculos pentru o națiune în care natalitatea în ultimii ani este la pământ și în care tinerii nu își mai doresc să întemeieze o familie.

Jessie Baneș își dorește foarte mult să devină mamă

În calitate de femeie care se preocupă foarte mult de cariera sa și care este implicată în numeroase proiecte, ce loc are familia în viața ta?

Familia pentru mine este cel mai important și de preț lucru pe pământ. Fie că vorbesc de familia în care am crescut, alături de părinții mei, fie că vorbesc de familia pe care îmi doresc să mi-o întemeiez alături de iubitul meu. Nu am avut o familie perfectă, pentru că suntem oameni. Cu siguranță am mai greșit în unele privințe față de membrii familiei mele, dar am fost mereu unul alături de celălalt si ne-am ajutat indiferent de situație. Pentru că asta înseamnă familie. Sprijinul în viață, locul unde te formezi și unde indiferent de ce neînțelegeri există, sângele apă nu se face.

Și Delia a venit pe lume tot dintr-o familie unde a existat iubire și dorință de a duce neamul mai departe. Nu este greșit să nu faci copii dacă nu îți dorești, nu te poate nimeni obliga să faci acest lucru. Dar de la asta, până la a ajunge să faci astfel de declarații despre un copil, un suflet, și despre darul pe care ți le-a oferit Dumnezeu de a putea procrea și a fi mamă, este cale lungă. Și sunt multe intenții ascunse în spatele acestor vorbe.

Îmi doresc să fiu mamă, abia aștept să fiu mamă, dar bineînțeles că unele lucruri s-au schimbat în lume și nu sunt înapoiată să nu observ că mulți tineri pun cariera pe primul loc și mai apoi familia. În viață este bine totuși să fii echilibrat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net