Jessie Baneș, fără filtru, despre casele de discuri din România: «Vor să facă din tine jucăria lor!

Ultima actualizare:

Jessie Baneș nu se teme să spună lucrurilor pe nume! Tânăra a devenit cunoscută publicului larg după participarea la mai multe concursuri muzicale, în cadrul cărora a reușit să impresioneze jurații datorită vocii sale. Jessie a stat de vorbă cu reporterul Click!, Raluca Găină și ne-a spus care este părere sa sinceră și lipsită de filtre despre industria muzicală din România. 

Jessie Baneș dă de pământ cu artiștii și casele de discuri din România
Jessie Baneș dă de pământ cu artiștii și casele de discuri din România

Jessie Baneș nu se eschivează atunci când vine vorba despre exprimarea părerilor. Artista consideră că, din păcate, în ziua de astăzi, oricine poate deveni artist peste noapte, chiar dacă nu are, în mod neapărat, calitățile necesare. Totul se rezolvă în studio, cu ajutorul efectelor vocale și a unei echipe care poate transforma orice persoană în vedetă, este de părere Jessie. 

Citește și: Jessie Baneș, în scandal cu organizatorii Eurovision 

„Oricine poate să fie artist. Iei un om de pe stradă și casa asta de discuri, unsă cu toate alifiile, știe exact ce să facă pentru ca el să ajungă pe radio și ca atare dacă deschizi radioul, asculți mereu aceiași artiști, de la aceeași casă de discuri. Un artist ar trebui să cânte, frate, să cânte, să ți se ridice părul pe mână atunci când îl auzi..Nu să mormăie acolo trei cuvinte în fața microfonului pe care oricum ți le corectează acolo, în studio, cum vor. Casele de discuri, atunci când semnezi, încearcă să te transforme într-un produs: să zâmbești, să cânți ca apoi să îți vândă imaginea mai departe. Ele vor să facă din tine jucăria lor, nu ai dreptul să te exprimi", este părerea tranșantă a lui Jessie Baneș.

Motivul pentru care Jessie Baneș nu a semnat cu o casă de discuri 

Jessie Baneș a dezvăluit că ea nu a dorit să semneze cu o casă de discuri tocmai din acest motiv, de teama de a nu-i fi îngrădită libertatea de a se exprima așa cum dorește.

Tânăra este conștientă că adesea curajul ei de a spune lucrurilor pe nume este confundat cu aroganța, însă nu o deranjează acest lucru și este determinată să meargă pe propriul drum pentru a-și atinge obiectivele propuse, nu să adere unui grup și să-și piardă unicitatea. 

Vezi și: Jessie Baneș, cuvinte dure despre industria muzicală din România 

Jessie Baneș lucrează la un post de radio atunci când nu este în studioul de înregistrări 

Atunci când nu se află în studio și nu pregătește noi piese, Jessie Baneș poate fi auzită și la un post de radio din România, acolo unde moderează de luni până joi o emisiune care își propune să mediatizeze persoanele care fac performanță în domeniile lor de activitate. 

Oricum ar fi, Jessie ne face o singură promisiune pe care intenționează să o păstreze, indiferent de ce se va întâmpla! „O să mai vedeți și care sunt părerile sincere ale unui artist despre ce se întamplă cu adevărat în această lume, pentru că nu e totul chiar asa roz, și cineva trebuie să vă arate realitatea nedeformată!". 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
banner sonia trifan png
   Ana Porgras s-a accidentat la picior
banner jean Gavril png
Elena Merișoreanu le-a mulțumit tuturor pentru atenția acordată și pentru distincția primită
parintele gabriel cazacu casin jpg
428618687 7413244475406071 3174820995136099322 n jpg
masa de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net