EXCLUSIV Jessie Baneș, fostă concurentă la Vocea României, declarații despre experiența Eurovision

Ultima actualizare:

    Jessie BaneșFoto Facebook
Jessie BaneșFoto Facebook

Jessie Baneș a făcut senzație la Eurovision, chiar dacă nu a ajuns în finală, Jessie a mărturisit exclusiv pentru click! ce planuri are pe viitor. Tânăra artistă, deși a fost supărată din cauza faptului că nu va reprezenta România la Eurovision 2018, are lângă ea pe cineva care o consolează. Partenerul de viață al cântăreței este un adevărat pachet de mușchi.

Artista are 21 de ani, însă multe vise și planuri de viitor. Răzvan Agud, iubitul lui Jessie este antrenor de fitness, iar Jessie ne-a mărturisit că au un program special în care el o ajută să se mențină în formă. Încă nu sunt pregătiți să-și unească destinele, însă Jessie nu a fost categorică în acest sens. Experiența Eurovision nu a demoralizat-o, ba, mai mult, artista a mărturisit că este pregătită să mai concureze și anul viitor. 

  • Click: Cum a fost experiența ta de la Eurovision. Ești dezamăgită?

Jessie: Experiența mea de la Eurovision a fost una deosebită, plină de emoție și sentimente unice. Am legat multe prietenii, dar am câștigat și admirația multor fani Eurovision în urma prestației mele. Cu singuranță voi reveni și anul viitor cu o piesa și mai bună și cu un show mai spectaculos, dar până atunci mă voi concentra pe cariera mea, drept urmare am și lansat primul meu single “Ultima piesa de dragoste”, iar în videoclip apare și iubitul meu.


    Jessie Baneș și Agud RăzvanFoto Instagram
Jessie Baneș și Agud RăzvanFoto Instagram
  • Click: V-ați gândit la căsătorie tu și Răzvan? 

Jessie: Eu și Răzvan încă nu ne-am gândit atât de departe pentru că am pus fiecare pe primul plan cariera. Lăsăm lucrurile să decurgă de la sine și vom vedea pe viitor. Momentan, eu trebuie să lucrez pentru cariera mea muzicală, iar el să își termine studiile medicale.

  • Click: Chiar va fi aceasta „Ultima ta piesă de dragoste”? Ai suferit în dragoste? Te regăsești în versurile piesei?

Jessie: Nu, nu va fi aceasta ultima mea piesă de dragoste. Cu siguranta voi mai cânta despre acest subiect mai trist, însă, atunci când am ascultat piesa pentru prima oară am fost convinsă ca vor fi mulți oameni care se vor regăsi și ei în mesajul piesei, cum am făcut-o și eu, de altfel. Cred că fiecare dintre noi am fost dezamăgiți în dragoste măcar o dată în viață sau am fost implicați într-o relație în care unul dintre parteneri “a trișat”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fumat , alcool, jpg
image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net