Își dorește sau nu, Delia Matache, copii? Ce spune Gina Matache despre încă un nepot? „O freacă lumea la cap!”

Ultima actualizare:

Invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, Gina Matache a pus pus punctul pe „i”. Artista a răspuns la întrebarea de pe buzele tuturor: „își dorește sau nu, Delia, urmași?”

Delia Matache (41 de ani) a creat o adevrată isterie în mediul online atunci când, plictisită de veșnica întrebare privind urmașii, solista a replicat dur, într-o postare făcută pe Tik Tok, că nu își dorește deloc copii.

De ce nu fac? Nu știu, dar cred că ar trebui felicitați oamenii care nu fac, pentru că toată lumea face, suntem foarte mulți și chiar nu mai avem nevoie să fim foarte mulți. Ne-am atins scopul, ne-am înmulțit destul de mult, e plină planeta de noi.

Nu suntem prea simpatici așa, adică facem mult rău, consumăm multă hrană, consumăm foarte multe chestii, facem rău, poluăm.

De ce să fac? Încă unul? Nu, frate. Lasă să nu fie, nu stau eu bine fără stres și fără obligații? Nu plec eu de acasă când vreau și mă întorc când vrea inimioara mea? Nu fac eu în viața asta ce vreau eu? Ba da! Deci, vrei complicații? Fă un copil!”, a transmis vedeta atunci, pe rețelele de socializare, sperând să închidă gura cârcotașilor.

Gina Matache s-a resemnat!: „Am crescut deja doi nepoți! Mi-a ajuns!”

Invitată la podcastul Cristinei Șișcanu, mama Deliei, Gina Matache, a explicat că adevărul ar fi, de fapt, cu totul altul, în ceea ce o privește pe fiica ei.

Delia nu a spus că nu vrea să facă copil. A spus, ulterior, că nu vrea doar pentru că o tot freacă lumea la cap.

Nu am o mare tristețe că nu are copil. Ea nu ar face copil pentru mine, ar face pentru ea. Eu am crescut deja doi nepoți, nu știu dacă mai vreau încă unul. Mi-a cam ajuns. Dacă o fi să fie, Doamne ajută!

Acum vreau să mă bucur doar de ce mi-a rămas, că azi ești, mâine nu mai ești. Mă mai duc pe la sală, mă fac frumoasă și ies și eu în oraș. Îmi trăiesc viața, atât cât mai e. Dacă vine și iubirea vieții, și mai bine, dar să fie mai tinerel așa, să țină pasul cu mine”, a declarat Gina Matache, invitată în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola Tv.

Delia Matache (41 de ani) este căsătorită din anul 2012 cu Răzvan Munteanu, însă până acum cei doi nu au făcut copii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
artista care a trait cu amanta sotului png
image png
Schimbare majora la Survivor All Stars 2024  Apar noi reguli de joc ce se intampla cu duelurile eliminatorii jpg
banner alex delea png
netflix pixabay jpg
image png
macchina per pop corn party time 2956 azzurro 04 2495d4a1103ec845f3c3261bad74a1e1 jpg
cub dorian popa png
image
actualitate.net
image
actualitate.net