Delia Matache face o dezvăluire șocantă. Ea spune că e „convinsă 100%" că suferă de o boală

Ultima actualizare:

Delia Matache este unul dintre cei mai populari artiști români. De ani de zile se află constant în preferințele tinerilor și nu numai. Își susține concertele în fața a zeci de mii de oameni, iar piesele ei ajung de fiecare dată pe primele locuri din top. Recent, Delia a făcut o mărturisire cel puțin surprinzătoare despre ea. Ea spune că este sigură că suferă de o boală și a oferit detalii în cadrul unui podcast.

Foto: Captură video „Aproximativ discuții"
Foto: Captură video „Aproximativ discuții"

De ce boală ar suferi Delia Matahe

Cântăreața a ajuns la concluzia că suferă de această boală după ce și-a analizat singură comportamentul în diferite situații și spune că ea crede că sunt simptome ale bolii ADHD.

Delia susține că sunt ani buni de când a constat că unele lucruri nu ar fi în regulă. Ea crede că hiperactivitatea sa, lipsa de răbdare, dar și faptul că nu reușeșete să se odihnească noaptea sunt simptome care, în opinia ei, ar putea să indice că suferă de ADHD.

„Îmi place când mă agață serialele. Mi se pare că am mai multă viață, am ziua la dispoziție, în care fac ce vreau eu, și mai am ceva, mai am și noaptea. Eu mai fac ceva, eu nu dorm. Sufăr de ADHD. Trebuie să fac foarte multe chestii, altfel nu sunt împlinită sufletește”, a mărturisit artista în podcastul „Aproximativ discuții", moderat de Gojira.

„Timpul petrecut la nani e pierdut”

Artista mărturisește că nu prea îi place să doarmă.

„Trebuie să fac multe lucruri și mi se pare că timpul ăla petrecut la nani e pierdut. Și, atunci, încerc să prelungesc ziua și să mai fac ceva. Măcar dacă nu fac nimic, să mă uit la poveștile altora și să mă implic în niște chestii emoțional, gen film.Eu știu sigur că am ADHD și nu m-am pus la niciun psihoterapeut”, a mai spus Delia Matache.

M-am autodiagnosticat. Sunt convinsă 100%. O să mă duc și o să obțin ștampilă, sau ce se dă. Nu e ca și cum îmi doresc să am, nu vreau să am, că nu mi se pare că sunt specială în niciun fel.

Pur și simplu, știu că sunt agitată dintotdeauna, n-am răbdare să fac anumite lucruri. Nu pot să fac nimic din ce nu-mi place. Pot să fac doar lucruri care-mi plac", a spus Delia în podcastul „Aproximativ discuții".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net