Delia Matache, clipe de panică pe scenă, la Untold 2023: „Am vrut să văd dacă leșin sau nu”

Ultima actualizare:

Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite artiste ale României a fost prezentă la festivalul Untold 2023. Din nefericire, cântăreața a trecut prin clipe de panică din cauza îmbrăcămintei din latex, care i-a cauzat probleme. 

Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite artiste / foto: Social media
Delia Matache, una dintre cele mai îndrăgite artiste / foto: Social media

Artista a fost prezentă pe scena Untold, din Cluj, unde i-a uimit pe fani cu apariția sa. Totuși, ce nu au știut până acum cei de acolo a fost faptul că, Delia Matache, a suferit din cauza vestimentației și a căldurii de peste 30 de grade Celsius.

Delia Matache: „Am văzut că am niște vene pe cap”

Valul de căldură a afectat-o puternic pe Delia Matache, care le-a explicat detaliat fanilor experiența prin care a trecut. Ea a postat pe Instagram o fotografie în care i se văd venele pe chip, povestindu-le experiența neplăcută prin care a trecut din cauza caniculei.

Delia Matache, pe scena Untold / foto: Instagram
Delia Matache, pe scena Untold / foto: Instagram

„Cam așa trebuia să mă îmbrac eu la Untold, la 30 și ceva de grade, să fiu ok cu temperatura, să nu leșin. Cum puteam să mă duc așa? Ținuta de scenă de divă, rockstar, nu s-a inventat. La 35 de grade nu există! Nicio ținută! Nu e nimic confortabil. Nu are cum. Bine… Nici în extrema în care nebuna s-a îmbrăcat în latex. Asta a fost un pariu pe care aproape l-am pierdut. Am vrut să văd dacă leșin sau nu. Am vrut să văd dacă rezist, cât de mult pot să slăbesc într-o oră în care cânt și dansez îmbrăcată în latex.

Vă arăt o poză cum mi s-au umflat venele pe cap. Îmi plesneau venele pe cap. La un moment dat, mi s-a umflat capul. Mi-au apărut niște vene despre care nici nu știam că sunt acolo. Nu le-am văzut niciodată. Le-am văzut în poze. Am văzut că am niște vene pe cap care efectiv stăteau să se spargă”, a explicat Delia Matache, în social media. 

Incendiu la Untold 2023. Ce s-a întâmplat

Cel mai mare festival de muzică din România, Untold ediția 2023 și-a închis noaptea trecută porțile la Cluj. Rămân recordurile de asistență doborâte, peste 110.000 de oameni la concertul trupei americane de pop-rock „Imagine Dragons” dar și spaima de joi seara, în prima zi a festivalului. Cu o oră înainte de miezul nopții, pe 3 august, zeci de mii de oameni au avut parte de un incident mai puțin plăcut și care ar fi putut devenii rapid o adevărată tragedie. În timpul show-ului DJ-ului brazilian Alok, un colț al scenei a fost cuprins de flăcări din cauza unei defecțiuni la sistemul pirotehnic. Spectatorii au crezut pentru câteva clipe că se va întâmpla un nou incendiu scăpat de sub control, similar celui care a produs tragedia din clubul bucureștean „Colecitv”.

„În jurul orei 23.00 a avut loc un incident, pe scena principală a festivalului. Acestea au produs o ardere necontrolată care putea deveni un început de incendiu. A fost vorba despre câteva materiale decorative care s-au aflat pe un echipament care producea efecte speciale. Unul dintre organizatori a încercat să înăbușe flăcările respective, însă un ofițer de pompieri a folosit un stingător și a fost stinsă arderea respectivă în câteva secunde”, a recunoscut Andrei Biriş, purtătorul de cuvânt al ISU Cluj citat de stirilekanald.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net