Peste 95.000 de fani au venit în prima zi de la Untold 2023. Cine e românul care a uimit-o pe Bebe Rexha

A început festivalul UNTOLD, iar peste 95.000 de fani au sosit din întreaga lume, pentru a-și putea vedea live artiștii preferați. Iar în timpul concertului famioasei cântărețe americane Bebe Rexha, un român norocos a fost invitat să urce pe scenă! Alex Boariu a uimit toată lumea cu mișcările sale de dans!

Tânărul a stârnit aplauzele fanilor / captură: Observator
Tânărul a stârnit aplauzele fanilor / captură: Observator

Untold 2023 a debutat cu succes ieri seară, iar peste 95.000 de fani sosiți din întreaga lume s-au adunat la festival, pentru a-și putea vedea live artiștii favoriți. De la cântăreți, la cei mai populari DJ din lume, chiar și până la acrobați și dansatori, cu toții au avut parte de o recepție călduroasă ieri, odată cu prima seară de concerte a festivalului. Iar pentru un fan anume, pe numele său, Alex Boariu, această seară a fost una pe care nu o va uita niciodată, deoarece a fost invitat să danseze pe scenă alături de faimoasa cântăreață americană, Bebe Rexha.

Potrivit celor de la observatornews.ro, mișcările sale de twerk au stârnit aplauzele miilor de fani sosiți la festival, cât și uimirea cântăreței. Tânărul, originar din Timișoara, studiază teatrul, la Barcelona, iar conform sursei, el a spus că a mai încercat și în trecut să fie printre cei invitați pe diversele scene de concerte.

95.000 de fani au venit în prima zi de la Untold 2023

Ei bine, seara trecută, Alex Boariu a avut noroc! „Am mai trecut prin momente de genul, pentru ca am mai fost la concerte in care s-a intrebat daca e cineva care vrea sa urce pe scena, nu am fost ales niciodata. Si intotdeauna m-am gandit 'cum ar fi sa fiu eu, pentru ca stiu sa dansez”, a declarat acesta, conform sursei citate.

În această seară, pe scena principală de la Untold urmează să urce formația Imagine Dragons, iar accesul la festival este permis începând cu ora 16. Justin Jesso, Delia, cât și Olly Murs sunt printre celelalte nume care vor apărea în fața fanilor veniți la Cluj.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
horoscop png
image
image
image
image
image
image
criminal freepik jpg
bacalaureat jpg
bear 1283347 1280 jpg
ventilator istock jpg
cariera elevi jpg
pompieri smurd jpg
Olt 1 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net