Locația de vis unde Delia și-a arătat toate formele! Fanii au înnebunit: „Tremură toată România”

Ultima actualizare:

Goală de prejudecăți și de inhibiții, Delia Matache a intrat, din nou, în vizorul răutăcioșilor din social media. Recent, jurata de la „iUmor” și-a arătat formele trase parcă prin inel purtând un costum de baie minuscul, în care și-a făcut cele mai sexy fotografii și le-a postat pe Instagram. 

Delia Matache, vacanță în Munții Dolomiți / foto: Instagram
Delia Matache, vacanță în Munții Dolomiți / foto: Instagram

Delia Matache atrage atât admirația, cât și invidia internauților. Nu mai reprezintă pentru nimeni o noutate faptul că fiecare postare a artistei este nu doar apreciată, ci și criticată aspru dacă fanii observă că ea lasă la vedere mai mult decât ar trebui. 

Delia Matache, vacanță într-un loc de vis în Europa

Faimoasa cântăreață este o mare iubitoare a vacanțelor, fie ele în România sau în insule exotice. De data aceasta, Delia Matache a ales să se relaxeze într-o destinație de vis, cu o priveliște uimitoare: Dolomiți, considerați cei mai frumoși munți din Europa. Dolomiții reprezintă un lanț muntos din Nordul Italiei, aflați la granița cu Austria. 

Delia Matache nu ratează niciun cadru splendid pentru a imortaliza cele mai wow fotografii, pe care ulterior le împărtășește cu admiratorii ei. Totuși, nu puțini sunt cei pe care îi deranjează faptul că vedeta alege să își evidențieze trupul lucrat la sală, însă blondina nu pleacă urechea prejudecăților și criticilor venite din partea lor. 

Delia, admirată de fanii de pe Instagram 

Delia Matache, vacanță într-un loc superb în Europa
Delia Matache, vacanță într-un loc superb în Europa

În ciuda cârcotașilor care comentează la adresa ei, Delia Matache nu pleacă urechea la răutățile venite din partea lor, ci alege să observe complimentele venite din partea admiratorilor, care nu ratează nicio ocazie să își exprime admirația față de ea. 

„Am intrat doar să văd cum te ceartă lumea că îți arăți fundul pe Insta”

”Frumusețea începe atunci când te hotărăști să fii tu însăți. Așa cum esti tu, Delia. Ești autentică ❤️ și nu are rost să vorbim despre corp sau sănătate, pentru că știm cu toții că te îngrijești foarte mult 💋💋 cea mai tare cântăreață corp și voce!”,

„Postează Delia câte o poza, de tremură toată România!”, au fost doar o parte din comentariile fanilor, pe Instagram. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
matcha latte scaled jpg
image
image
image
image
image
image
banner madalina manole png
image png
image png
Banner designer mirese
image png
image png
delia budeanu colaj arhiva jpg
Banner Cristi Caloeanu
image
actualitate.net
image
actualitate.net