Delia, mai sexy ca niciodată! Apariție rară în costum de baie! Vedeta și-a arătat toate formele și a încins imaginația bărbaților

Ultima actualizare:

Delia Matache este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi care se face remarcată printr-un stil debordant, iar recent a apărut într-un costum de baie sexy, care i-a lăsat la vedere formele bine lucrate.

Delia, mai sexy ca niciodată! Apariție rară în costum de baie! Foto: colaj Instagram
Delia, mai sexy ca niciodată! Apariție rară în costum de baie! Foto: colaj Instagram

Delia, mai sexy ca niciodată în costum de baie

Frumoasa artistă are un stil cu totul aparte prin care reușește de multe ori să își uimească fanii. Pata de extravaganță o scoate mereu în evidență indiferent de ceea ce face. Are un stil colorat și nonconformist când vine vorba de modă, însă nu de multe ori o vedem cu decolteu. La 41 de ani, Delia arată absolut impecabil, dar de puține ori și-a afișat trupul.

„Sunt o victimă a mentalități. Prefer să mă schimb într-o cameră goală. Nu pot să mă schimb lângă o altă fată. Am chestia asta din copilărie. Pentru mine, hainele sunt o formă de protecție. Și un soi de comoditate. Vreau să fiu protejată nonstop. Vreau să se uite lumea la mine ca la un copil. Sunt o victimă a regimului în care am trăit și eu. Nu mă vezi cu decolteu. Eu nu știu cu ce să mă mai acopăr”, a povestit Delia Matache într-un podcast.

Ei bine, recent artista a decis să iasă din zona de confort, astfel a ales să se pozeze în ipostaze extrem de sexy în costum de baie! Vedeta de la Antena 1 a împărtășit pozele cu fanii săi de pe rețelele de socializare și în scurt timp a primit multe aprecieri. Delia apare într-un costum de baie întreg, roz cu un ursuleț din desenele animate pentru copii. Mai mult decât atât, Delia apare complet nemachiată lăsând să i se vadă frumusețea naturală. Postarea a reușit să strângă peste 145.000  de aprecieri și zeci de comentarii în care fanii i-au apreciat talia de invidat. 

Delia criticată de unii fani pentru că se pozează în costum de baie

Alții în schimb au criticat-o pentru că a ales să se pozeze în costum de baie, însă Delia nu a rămas indiferentă la comentarii și le-a dat replica într-un clip postat pe TikTok, în care răspunde unui internaut ce o acuză că are o „criză de vârstă mijlocie”.

„Ești femeie și n-ai 20 de ani? E criză dacă te pozezi în costum de baie. N-ai cum să faci asta. Nu știu, Beyonce vă dați seama ce crize are femeia aia, care are 41 cred, și e în turneu și are niște body-uri și cântă cu formele pe afară și e toată flex? Crize. J.LO la 50? Crize! N-are niciun sens ce spui pentru că dacă până la 40 de ani aș fi ars-o în robe lung până în pământ și la 40 mi-aș fi trântit primul costum de baie din viața mea, aș fi zis, da, poate e o criză.”, a spus Delia pe TikTok.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net