Cum arată locuința în care trăiește Delia Matache? Imobilul a costat mai bine de un milion de euro

Ultima actualizare:

În urmă cu trei ani de zile, Delia Matache și Răzvan Munteanu s-au mutat într-un penthouse luxos din zona de nord a Capitalei. Dacă înainte locuiau în zona Unirii, cei doi au reușit să își achiziționeze casa visurilor lor. Iată cum arată locuința Deliei Matache, a cărei valoare se ridică la peste un milion de euro.

Cum arată locuința Deliei Matache și a lui Răzvan Munteanu / foto: Instagram
Cum arată locuința Deliei Matache și a lui Răzvan Munteanu / foto: Instagram

Delia Matache este o artistă consacrată a țării noastre, care a muncit pentru visurile ei. Are o frumoasă căsnicie alături de Răzvan Munteanu și locuiesc într-un penthouse întins pe două etaje, așa cum ei și l-au dorit.

Cum arată penthouse-ul luxos în care locuiește Delia și Răzvan

Vedeta are cu ce se mândri, întrucât locuința ei este ceva la care alții doar aspiră. Are peste 400 de metri pătrați, iar pe terasă există și o piscină, unde Delia își petrece destul de mult timp.

Cântăreața și soțul ei au angajat un arhitect, pentru a se ocupa așa cum trebuie de amenajarea apartamentului, iar rezultatele au fost pe măsura așteptărilor lor.

Așa arată penthouse-ul în care locuiește Delia și soțul ei / foto: Colaj Click!
Așa arată penthouse-ul în care locuiește Delia și soțul ei / foto: Colaj Click!

Delia Matache, reguli stricte atunci când vine vorba de curățenie 

Jurata de la iUmor le povestea fanilor ei, în urmă cu ceva timp, faptul că puțini sunt cei care le trec pragul locuinței. Delia Matache nu s-a sfiit să mărturisească faptul că nu cheamă oameni foarte des acasă, din cauza deranjului pe care aceștia îl pot face.

„Nu prea (cheamă oameni acasă). Pleacă greu, fac firimituri și scrumează prost, pe lângă scrumieră. Urăsc!”, povestea Delia Matache, pe Instagram.

Mai mult decât atât, artista îi interzice până și soțului ei să gătească, pentru a nu murdări bucătăria și a menține casa curată.

„Răzvan ştie să facă nişte cartofi prăjiţi cu ceva, dar eu prefer să comandăm ca să nu murdărim bucătăria. Dacă curățăm cartofi, dăm pe jos şi trebuie să spălăm apoi, iar dacă fierb, murdăresc plita. Mă deranjează să simt firimituri pe jos. De fapt, la noi în casă nu se mănâncă nicăieri. În cadă este cel mai sigur”, povestea Delia, în urmă cu mai mult timp. 

image
image
image
image
image
image
gabriela cristea emisiun jpg
Dan Negru a lăsat Antena pentru Kanal D Sursa Kanal D
banner pique shakira png
adelina pestritu webp
ana odagiu jpg
gina si smiley fb 1 jpg