Delia, țepuită cu 2000 de euro. Cum a fost posibil: „Voiam să vă spun să aveți mare grijă”

În urmă cu câteva zile, Delia Matache (41 de ani) a mers în Polonia, la concertul celebrei cântărețe americane Beyonce (41 de ani), ultimul concert în Varșovia înainte de a-și continua turneul în Canada și Statele Unite ale Americii. Dar, se pare că, ajunsă acolo, cunoscuta artistă de la noi din țară a fost extrem de dezamăgită. Ce nu a mulțumit-o pe Delia?

Delia, dezamăgită la concertul lui Beyonce din Varșovia / Foto: Arhiva Click!
Delia, dezamăgită la concertul lui Beyonce din Varșovia / Foto: Arhiva Click!

Delia (41 de ani), una dintre cele mai admirate cântărețe din România, a luat parte la concertul lui Beyonce (41 de ani), în Polonia. Chiar dacă a fost o atmosferă de vis la Varșovia, ajunsă marți seară, pregătită de spectacolul de neuitat, Delia, cunoscută la rândul său pentru stilul nonconformist adoptat pe scenă, a avut parte de o experiență neplăcută, care s-ar fi putut transforma într-o mare dezamăgire.

Ţeapa pe care a primit-o Delia

Beyonce a avut ultimul concert în Varșovia, înainte de a-și continua turneul în Canada și Statele Unite ale Americii. Pentru că a vrut să o vadă live pe celebra cântăreață, Delia și-a cumpărat bilete de pe Viagogo, cea mai mare piață secundară online pentru bilete la evenimente live. Prețurile de pe platforma cu pricina ar fi stabilite de vânzători și pot fi mai mici sau mai mari decât valoarea nominală. După achiziția cu pricina, cântăreața româncă și-a luat țeapă. Site-ul de pe care și le-a luat, a vândut biletele de două ori. Doar că a aflat acest lucru când a ajuns la casa de bilete, pentru a lua brățările pentru acces. Din fericire, vedeta a reușit să rezolve situația și a văzut-o live pe Beyonce.

Delia a povestit, în urmă cu puțin timp, pe conturile sale de socializare, cum a ajuns să își ia țeapă de 2.000 de euro și a ținut să își avertizeze fanii să nu cumpere bilete la evenimente de pe platforma Viagogo de la resale, ci direct de la sursă.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete de pe Viagogo, mare grijă că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine. Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, le-a transmis Delia urmăritorilor pe Instagram, potrivit Gândul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net