Delia, țepuită cu 2000 de euro. Cum a fost posibil: „Voiam să vă spun să aveți mare grijă”

În urmă cu câteva zile, Delia Matache (41 de ani) a mers în Polonia, la concertul celebrei cântărețe americane Beyonce (41 de ani), ultimul concert în Varșovia înainte de a-și continua turneul în Canada și Statele Unite ale Americii. Dar, se pare că, ajunsă acolo, cunoscuta artistă de la noi din țară a fost extrem de dezamăgită. Ce nu a mulțumit-o pe Delia?

Delia, dezamăgită la concertul lui Beyonce din Varșovia / Foto: Arhiva Click!
Delia, dezamăgită la concertul lui Beyonce din Varșovia / Foto: Arhiva Click!

Delia (41 de ani), una dintre cele mai admirate cântărețe din România, a luat parte la concertul lui Beyonce (41 de ani), în Polonia. Chiar dacă a fost o atmosferă de vis la Varșovia, ajunsă marți seară, pregătită de spectacolul de neuitat, Delia, cunoscută la rândul său pentru stilul nonconformist adoptat pe scenă, a avut parte de o experiență neplăcută, care s-ar fi putut transforma într-o mare dezamăgire.

Ţeapa pe care a primit-o Delia

Beyonce a avut ultimul concert în Varșovia, înainte de a-și continua turneul în Canada și Statele Unite ale Americii. Pentru că a vrut să o vadă live pe celebra cântăreață, Delia și-a cumpărat bilete de pe Viagogo, cea mai mare piață secundară online pentru bilete la evenimente live. Prețurile de pe platforma cu pricina ar fi stabilite de vânzători și pot fi mai mici sau mai mari decât valoarea nominală. După achiziția cu pricina, cântăreața româncă și-a luat țeapă. Site-ul de pe care și le-a luat, a vândut biletele de două ori. Doar că a aflat acest lucru când a ajuns la casa de bilete, pentru a lua brățările pentru acces. Din fericire, vedeta a reușit să rezolve situația și a văzut-o live pe Beyonce.

Delia a povestit, în urmă cu puțin timp, pe conturile sale de socializare, cum a ajuns să își ia țeapă de 2.000 de euro și a ținut să își avertizeze fanii să nu cumpere bilete la evenimente de pe platforma Viagogo de la resale, ci direct de la sursă.

„Voiam să vă spun să aveți mare grijă dacă vă luați vreodată bilete de pe Viagogo, mare grijă că sunt foarte multe țepe. Țepe cum ne-am luat noi care ne-am trezit foarte târziu că vrem bilete în zona Club Rennaisance, să fiu cât mai aproape, să văd cât mai bine, să aud cât mai bine. Ne-am dat seama când am vrut să luăm brățările, când am ajuns, că erau vândute de două ori înainte altor persoane. Țeapă de 2.000 de euro, plus drumul, plus venit în Varșovia. Aveți grijă, luați direct de la sursă, nu eram singurii care aveam problema asta, nu mai luați de la resale”, le-a transmis Delia urmăritorilor pe Instagram, potrivit Gândul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net