Delia, schimbare radicală de look. Fanii au luat-o razna

Delia și-a surprins fanii cu o nouă postare pe rețelele sociale în care arată o schimbare radicală de look. Aceasta a publicat cele mai neobișnuite fotografii, având fața plină de piercinguri. Pozele au stârnit multe comentarii, cele mai multe fiind negative. Delia este foarte activă în mediul online, acolo unde împărtășește multe lucruri cu fanii ei.

Delia şi-a pus mai multe piercing-uri, în sprâncene, nas şi buze / foto: arhiva personală
Delia şi-a pus mai multe piercing-uri, în sprâncene, nas şi buze / foto: arhiva personală

Delia, care ne-a obișnuit deja cu stilul ei îndrăzneț, a publicat recent pe Facebook și pe Instagram mai multe poze în care are piercinguri în sprâncene, nas și buza superioară. Postarea a strâns peste 22.400 de like-uri și a fost foarte comentată. 

Delia a realizat o şedinţă foto controversată

Mulți fani i-au transmis Deliei că nu este tocmai potrivită fotografia postată. „Eu zic că sunt de alea ce se lipesc, nu cred că s-a găurit așa de mult”, spune cineva. „Sunt lipite nu sunt băgate prin piele”, spune un alt internaut, despre piercingurile artistei.

Apariția Deliei i-a șocat pe admiratori

„Unii oameni își bat joc de fața lor! Păcat pentru că este o femeie foarte frumoasă”, a scris un alt urmăritor. „În postul Sfintelor Paști. Nu ți-ar fi rușine”, a fost un alt comentariu.

„Specială, unicată, de neînțeles, dar ce contează? Tu ești ceea ce te face fericită. O viață ai! Ce mă face pe mine fericită aia fac, că să iubesc viața. Astăzi ești, iar mâine poți să nu mai fi", a scris o urmăritoare.

Ce povestea Delia, în trecut, despre cuvintele urâte

Delia recunoaștea că viața de vedetă nu este atât de roz, fiind aruncată și într-o vâltoare de comentarii și mesaje în care este mereu atacată și i se vorbește urât. 

„De multe ori nu îmi pasă ce spun ceilalţi. Mai citesc comentariile pe social media de la postările mele şi le mai răspund celor care îmi scriu. Dar în rest, de atâta timp de când sunt artist, m-am obişnuit cu expunerea.

Nu spun, însă că e normal să fii criticat doar pentru că eşti persoană publică şi că ni se spune adesea să ne asumăm acest rol, acest statut. Da, ni-l asumăm ca artişti, ca performeri, dar nu ca oameni care trebuie să dea explicaţii şi să se justifice pentru orice lucru pe care îl fac”, a spus Delia pentru Adevărul.

image
image
image
image
image
image
jennifer aniston instagram jpg
banner Petrică hirtescu
banner francisca png
banner sensy png
leonardo dicaprio meghan roche jpg
banner andreea esca png