Atenție, cardiaci: Delia și Ema Uta, concurs de posterioare braziliene! S-au afișat în cele mai HOT ipostaze

Delia a uimit internauții cu ultimele fotografii postate în social media. Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul, cu formele apetisante la vedere și în cele mai hot poziții, a demonstrat că o femeie poate să arate impecabil chiar și la vârsta de 40 de ani.

Nici Ema Uta nu se lasă mai prejos! Ceva mai tinerică, ce-i drept, la cei 30 de ani ai săi arată superb și s-a pozat și ea în costum de baie, profitând de vacanța de lux din Maldive. 

Delia, în cele mai incendiare ipostaze, la 40 de ani

Dovada vie că găina bătrână face ciorba bună, Delia le-a dat peste nas puștoaicelor cu formele ei și cu ipostazele în care s-a afișat. Pe contul ei de Instagram, artista a publicat câteva fotografii super hot, în poziții desprinse din filmele pentru adulți. Toate acestea, în cadrul vacanței de lux din Thailanda în care se răsfață așa cum știe mai bine!

Îmbrăcată într-un costum de baie minuscul și cu posteriorul brazilian la vedere, Delia a făcut ravagii în social media. 

„Măi fată Draga 🔥🔥… cum sa arați așa? 😍😍😍😍 / Legenda spune ca toti barbatii au dat zoom la poza 4… / Dedicație pentru cei care ziceau ca nu este feminină 🤯🤯 Look at this!! /  Femeile care mănâncă mult și nu se ingrasa se numesc vrăjitoare!Sau asta înseamnă sa fii Delia, sa mănânci mult și sa nu te îngrași!Intr-o alta viața vreau sa fiu Delia / Vărsătoarele sunt femei frumoase 😏”, au fost câteva dintre comentariile pe care le-a primit Delia, la postarea cu cele 5 fotografii incendiare, din vacanță. 

Ema Uta, topless în Maldive

Ema Uta a lovit și ea cu toată puterea! Aflată în vacanță în Maldive, iubita lui Alex Bodi s-a fotografiat topless, de la spate, pe șezlong, cu posteriorul generos la vedere, într-o pereche de bikini roz neon. 

Mai mult, Ema Uta a postat și un video cu ea din cadă, cel mai probabil făcut de nimeni altul decât Alex Bodi. Ipostazele incendiare în care s-a afișat make-up artistul vedetelor au stârnit numeroase valuri de comentarii, care mai de care mai interesante.

„Asa superba ???😍 / Femeie, cum arăți!!🤩🤤🔥👏 / Mamă ce avem noi aici😍🥺❤️❤️❤️😘🤤 / Doamne cum arata femeia asta.🙈..totul de la natura❤️ / Nu esti cuminte deloc !! 😈 / Uuuuu❤️❤️❤️🔥🔥🔥 superba!” au comentat și urmăritorii Emei Uta, la postările super sexy ale acesteia. 

Cum își menține Ema Uta silueta super sexy

La 30 de ani, Ema Uta arată cum nu se poate mai bine. Make-up artistul vedetelor este extrem de atentă la alimentație, dar recunoaște și că face foarte mult sport, pentru a fi mereu în formă.

De altfel, și iubitul său, Alex Bodi este pasionat de sport și merge la sala de sport chiar și atunci când se află în vacanță. Antrenamentele nu se suspendă în concediu, iar execițiile, oricât de dificile, se execută!  După ce au spus că s-au despărțit, se pare că cei doi se înțeleg acum cum nu se poate mai bine. Aflați în Maldive, sărbătoresc iubirea cum știu ei mai bine și afaceristul nu este deloc gelos pe modul în care se afișează iubita lui. Ei, așa relație, mai da!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Tora Vasilescu
cornel coman captura video jpg
Cătălin Scărlătescu jpg
banner irina loghin png
Cât despre întâlnirea cu Cristina Spătar, Anamaria Ferentz s-a bucurat de revedere, amândouă fiind din aceiași zona, Ferentz din Bacău și Cristina Spătar de la Onești
1 paris hilton inel jpg jpeg
Bordea Spike banner
cub ionita si viorica de la clejani (1) png
image
actualitate.net
image
actualitate.net