„Ai păduchi, bade?” Delia, „dezamăgire totală” la un concert, în Ardeal. A fost huiduită minute în șir

Ultima actualizare:

Cântăreața Delia Matache a fost huiduită la un concert pe care l-a susținut la Zilele Orașului Năsăud. Spectatorii, veniți în număr mare la concert au fost dezamăgiți de prestația artistei, iar un gest făcut de aceasta a fost taxat imediat de public.

delia matache foto instagram (5) jpg

„Nu poți să mulțumești unui public cu spatele”

Avalanșă de mesaje critice au apărut pe Facebook imediat după concert. Oamenii au criticat comportamentul artistei și au acuzat-o că nu a cântat live.

„Având în vedere că vorbim de Delia e dezamăgire totală. Nu poți să mulțumești unui public cu spatele, nu ai cum! Și nu ai cum să suni așa, live, în trei oameni. Solo-urile de chitară cine le-a cântat? Era doar basistul pe scenă! De vocile din spate nu mai zic nimic. Iar tipul de la clape se plictisea maxim, la un moment dat a început să-l mănânce nasul”, a fost un mesaj postat pe Facebook.

„Dacă văd că indiferent cum se prezintă, primesc mulți bani, lumea îi aplaudă, atunci cred că sunt niște ,,Dumnezei” chiar dacă se comportă precum diavolii”, scrie un alt internaut.

Delia, acuzată că a luat în bășcălie un om în vârstă

Același utilizator povestește un episodr în care Delia ar fi avut un comportament lipsit de respect față de un om în vârstă.

„A coborât în mulțime, nimic rău, dar a luat din cap, pălăria unui om în vârstă, apoi a urcat pe scenă chemându-l să i-o restituie. Omul, cu mult bun simț, îi zice s-o păstreze, la care artistul: – da n-ai păduchii, bade?” relatează utilizatorul, pe nume Ștefan

Un alt spectator, care a participat la concert, a scris că Delia a fost huiduită de mulțimea de oameni adunată la concert.

„Prestație și apariție dezastruoasă a acestei artiste iubite de publicul larg de pe vremea în care era om, de pe vremea în care empatiza cu publicul”, este un alt mesaj critic după concertul Deliei de la Năsăud.

„Cu greu a spus un mulțumesc publicului năsăudean dornic să o vadă și sa o admire, în schimb ea practic nici nu i-a băgat în seamă. Vestimentația ei pare mai degrabă dintr-o echipă de baschet sau dintr-o formație rapp. DELIA ai dezamăgit, iar lumea te-a huiduit”, a scris și Florin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net