Connect-R sare în apărarea Deliei, după ce s-a fotografiat cu posteriorul la vedere: „Păcătoșii judecă alți păcătoși”

Delia Matache dă dovadă mereu că în ciuda faptului că este un artist apreciat la rang înalt, este și un spirit liber de anumite prejudecăți, dar și o femeie atentă să nu depășească prea multe kilogramele de pe cântar. Se postează în ipostaze HOT, reușind să atragă atât apreciere, cât și critică. În ajutorul ei vine Connect-R, colegul său de breaslă, care are ceva de spus „păcătoșilor” care nu mai pot de grija ei. 

Connect-R și Delia Matache / foto: Colaj Click!
Connect-R și Delia Matache / foto: Colaj Click!

Cântăreața nu ezită ori de câte ori are ocazia să-și etaleze trupul de zeiță lucrat la sală, mai ales când se află în vacanțe exotice, unde prinde cadre perfecte pentru poze. Una dintre cele mai recente postări ale sale o înfățișează cu posteriorul la vedere, imagini suficiente pentru a-și pune fanii în cap. 

Connect-R, mesaj neașteptat pentru cei care îi critică pe semenii lor 

În secțiunea de comentarii, ne sare în ochi mesajul pe care Connect-R l-a transmis tuturor păcătoșilor care îi judecă alte persoane: „Păcătoșii judecă alți păcătoși, pentru că păcătuiesc diferit!”.

În timp ce Connect-R încerca să-i aducă pe cârcotași cu picioarele pe Pământ și să le reamintească de faptul că nimeni nu-i fără de păcat, aceștia au făcut ce au știut mai bine și au continuat să-i dea Deliei lecții de moralitate și să o critice în cel mai crud mod: 

„Din păcate nimic natural, ca și la Loredana Groza, care în tinerețe avea sânii lăsați. Și acum, la 50 sau cât o avea, are și sânii și fesele tunate! Hai să fim serioși! Există saloane de remodelare corporală, doar să te țină portofelul!”. „Ți-ai pierdut demult decența și bunul simț...40 de ani și degeaba😒”,

„Sincer, cred că este o greșeală! Tu nu ai nevoie de stilul de promovare al Loredanei! Nu încă!…Doar dacă nu ai schimbat publicul țintă, ceea ce m-ar face să nu mă mai număr printre fanii tăi…”, „Ce să înțelegem? Că ne arăți cu*ul ca să te dai mare, sau ai neuronii prea prăjiți? Totuși suntem oameni și ești o persoană matură, care e exemplu pe care îl dai?!”, „Ca să ieși din anonimat ai face orice, să ieși la suprafață! Păcat de tine că ai ajuns să te vinzi, să îți arăți și cu*ul!”, au fost doar o parte dintre comentariile la adresa Deliei Matache. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
image
actualitate.net
image
actualitate.net