Adevărul dureros despre întoarcerea tatălui Deliei de la Muntele Athos! Gina Matache: „E un om bolnav. L-am primit înapoi. Nu m-a lăsat inima”

Tatăl Deliei Matache a renunțat la călugărie după 20 de ani. Ion Matache s-a întors acasă, la familie, pe fondul unor probleme grave de sănătate și locuiește acum împreună cu soția sa, Gina Matache, în București, într-un apartament. Cei doi trăiesc, însă, în camere separate, iar mama Deliei speră să-și refacă viața alături de alt bărbat!

Ion Matache (59 de ani) a ales calea Bisericii și s-a călugărit în 2004, atunci când a plecat de lângă soția sa, Gina, și de lângă cele două fiice ale lui, Delia și Oana. La acel moment, bărbatul avea doar 40 de ani și era ateu, însă un preot i-a deschis calea către Biserică. Tatăl Deliei a renunțat atunci la tot și a decis să plece pe Muntele Athos, în Grecia.

După 20 de ani de călugărie, bărbatul s-a întors de pe Muntele Athos în 2018, acuzând grave probleme de sănătate. El a suferit atunci o operație la rinichi, urmată și de ședințe de citostatice. Mama Deliei Matache l-a primit înapoi acasă, însă cei doi sunt doar colegi de apartament în prezent.

El a avut problemele mari de sănătate și a plecat de acolo, Ce era să facă? Ăsta este adevarul. Acum a revenit acasă și l-am primit. Nu puteam să-l las în starea aia. Normal că l-am primit. El acum e ok, a trecut perioada grea, se deplasează singur, se îngrijește singur.

Noi nu am făcut niciodată partaj. Ce să împart două-trei lemne? Mu m-am gândit să strâng avere, tot ce am avut am dat la copii. Stăm în același apartament, eu o cameră, el o cameră. Nu vreau casă mare, pentru ce? Să stau să fac curat două zile? Nu mai am ambiții de astea”, a dezvăluit Gina Matache, în podcastul Cristinei Șișcanu, de la Metropola TV.

Gina Matache: „Eu acum pot să-mi refac viața oricând. Vreau unul mai tânăr”

Gina Matache (61 de ani) speră acum să-și refacă viața alături de alt bărbat, mai tinerel.

Bărbatul vieții mele? Încă îl aștept, vino mai repede! Să nu mă frece la cap, genul taci și înghite, să nu-și dorească lucruri imposibile sau să mă schimbe. Să fie chipeș, dar nu mai bătrân ca mine, mai tânăr să fie ca să țină pasul cu mine. Nu-mi plac învechiții, să aibă nebunia mea. Eu acum pot să-mi refac viața oricând”, a mai spus Gina Matache.

Mama Deliei vrea să fie incinerată: „Am chemat de doua ori Salvarea!”

Mama Deliei a avut și ea ceva probleme de sănătate, în ultima vreme.

Am avut atacuri de panică atunci când mi am scos tiroida. Acum trei ani mi-am scos tiroida și de atunci am stări urâte, inclusiv după Covid. Aveam o senzație de moarte iminentă. Ziceam: «eu acum, dacă mă pun în pat, mor». Am chemat de două ori Salvarea într-o seară!

Mi-au zis: «hai, doamnă, da ai atac de panică!» Mi-era frică să nu se repete! Nu știu dacă mi-e frică de moarte. Ai mei au murit repede de inimă, mama în 5 minut, tata nu era nimeni acasă. Cu sor-mea am tras un an de zile, s-a întins boala. Eu aș vrea să mă prindă pe stradă, aș vrea sa mor râzând, nu la spital. Dacă o fi sa fie băgați-mă la cuptor, lăsați-mă cu cimitirele!”, a mai spus mama Deliei, în podcast.

Ce avere are Gina Matache?

Averea mea? Am o casă pe numele meu și o mașină. Nu-mi place să am grija banilor, doar să am confort, să am ce-mi trebuie în casă atât. Îmi plac vacanțele, dar nu aș merge singură, doar cu Delia și cu Răzvan, dar eu vreau la un resort, nu unde merg ei de nebuni pe munte”, a adăugat Gina Matache.

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei Matache, este interpretă de muzică populară. A trecut prin momente dificile de-a lungul anilor, dar acum duce o viață liniștită, alături de tatăl fiicelor sale. Cei doi au divorțat în 2004, însă au decis să rămână unul lângă celălalt, la greu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
crocodil australian shutterstock 105185141 jpg
image
image
image
image
image
image
teo si jador webp
chefi la cutite jpg
banner Rebeca Rizea png
image png
netflix pixabay jpg
image png
netflix pixabay jpg
carmen tanase colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net