Fetele şi fosta soţie l-au ajutat pe tatăl Deliei să învingă o boală cumplită

Gina Matache şi Jan Mocanu
Gina Matache şi Jan Mocanu

De dragoste, sprijin şi linişte sufletească a avut nevoie tatăl Deliei, Ion Matache, pentru a învinge cumplita boală cu care s-a întors în aprilie de la Muntele Athos, unde se călugărise. Ultimele analize sunt îmbucurătoare, iar fosta lui soţie a povestit cum se recuperează acum tatăl fiicelor ei.

Tot acasă e cel mai bine! De câţiva ani buni, Ion Matache, tatăl solistei Delia Matache (36 de ani), a îmbrăcat haina monahală şi s-a refugiat în mănăstire. În ianuarie însă, bărbatul a fost nevoit să vină de urgenţă în ţară, din cauza unor probleme de sănătate, apoi în primăvară a fost operat de către o echipă de medici, la rinichi, de unde i s-a extirpat o tumoră, dar şi organul afectat. În total, trei operaţii a suferit bărbatul. În tot acest timp, fetele, Delia şi mezina Oana i-au fost alături, dar cel mai mult, fosta lui soţie, solista de muzică populară Gina Matache.

Ion Matache a revenit din mânăstire la începutul anului
Ion Matache a revenit din mânăstire la începutul anului

“Trebuie să fiu şi asistentă, şi bucătăreasă. Nu prea poate să se deplaseze, pentru că are o tăietură clasică, pe toată burta. A fost o tumoră acolo şi rinichiul a fost extirpat. Aşteptăm rezultatul biopsiei. Eu sper să fie bine, pentru că e pe picioare. Încerc să le protejez pe fete (n.r. Delia şi Oana), pentru că nu vreau să se îngrijoreze peste măsură şi să rămână aşa cu tot felul de amintiri. Bineînţeles că Delia a fost cea care a pus banii pentru operaţia tatălui ei şi s-a ocupat de tot”, mărturisea Gina Matache imediat după intervenţie. Iată că la trei luni de atunci, medicii l-au ţinut sub supraveghere pe tatăl Deliei, iar investigaţiile au continuat.

Gina Matache: «Am fost şi infirmieră, şi bucătăreasă»

Tatăl Deliei şi-a petrecut ultimii ani în mânăstire
Tatăl Deliei şi-a petrecut ultimii ani în mânăstire

“Biopsia a ieşit bine, dar probabil că trebuie să repetăm CT-urile (n.r. computer tomograf) o dată la 6 luni. A fost o operaţie clasică, a fost mai greu, dar acum e ok. Nu mai are restricţii, însă trebuie să aibă grijă de el. Totul sub lupă, mâncarea la fel”, a povestit mama Deliei joi seară, la Antena Stars, la emisiunea “Cool Summer Nights”.


    Tatăl Deliei şi-a petrecut ultimii ani în mânăstire
Tatăl Deliei şi-a petrecut ultimii ani în mânăstire

Întrebată dacă fostul ei soţ se gândeşte să se întoarcă în mânăstire, solista a fost un pic iritată. ”Să facă ce vrea, nu-l pune nimeni. S-a întors că a fost nevoit să se întoarcă de acolo”, a conchis Gina Matache. Revenirea bărbatului în sânul familiei a fost însă de bun augur pentru el şi pentru sănătatea lui, mai ales că, în primăvară, a putut fi prezent şi la botezul nepoatei Jessie, fiica Oanei. 

Fostul iubit al Ginei Matache va deveni tătic?


    Gina Matache şi Jan Mocanu
Gina Matache şi Jan Mocanu

În primăvara anului trecut, Gina Matache şi Jan Mocanu au decis să se despartă, după o relaţie de 10 ani. Ruptura nu a fost una amiabilă, ba din contră, au existat certuri şi reproşuri destul de urâte, pe care şi le-au făcut reciproc. Iată că o eventuală împăcare a ieşit din discuţie, iar timpul s-a scurs în favoarea lor.

Fostul soţ al Ginei a venit acasă, în sânul familiei, iar Jan, acordeonistul, s-a însurat cu o blondă drăguţă, de 39 de ani, care se pare că îl va face şi tătic, după cum reiese de pe pagina de Facebook a artistului. Jan Mocanu a postat o poză cu un test de sarcină, cu rezultat pozitiv, iar prietenii l-au felicitat.  

„Priveghiul prinților“: Copiii Reginei au vegheat sicriul Elisabetei FOTO Profimedia
George Burcea in Wednesday jpg
incendiu colentina foto isu  jpg
1 mihai voropchievici jpg jpeg
cub șerban huidu png
4 cristina ich si alex piturca jpg jpeg
cub daniel onoriu png
cub deea maxer png
image
image
image
image
image
image
cub paula iorga 1 png
cub daniel onoriu png
Victor Pițurcă Vica Blochina
1 dana razboiu divort intro 1280x720 jpg jpeg
307079526 210160864678269 6977173893454253715 n jpg
Simona Halep si Toni Iuruc, Facebook jpg