Domnul Dan, prezentatorul Survivor All Stars, interviu la dublu cu viitoarea soție! Cum decurg pregătirile de nuntă

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Cel mai puternic show revine la PRO TV! “Survivor România All Stars” este tot mai aproape să înceapă. Multe nume cunoscute s-au anunțat în această ediție, iar gazda îndrăgitei emisiuni, Domnul Dan, mai precis, Daniel Pavel (46 de ani), nu a putut da foarte multe informații pentru Click! Ne-a mărturisit însă cât de nerăbdător este să se întoarcă în jungla din Dominicană!

De asemenea, am aflat tot de la Domnul Dan dacă își va lua cu el viitoarea soție, în perioada filmărilor sau dacă Ana Maria Pop va rămâne în țară unde se va ocupa de pregătirile de nuntă, căci în 2024 se anunță o mare petrecere în familia celebrului prezentator TV!

Sunt împreună de doi ani și i-am surprins săptămâna trecută la un eveniment în cadrul căruia frumoasa iubită a lui Daniel Pavel a defilat pe podium în creațiile semnate de Ermano Scervino. Sunt foarte frumoși împreună iar Domnul Dan extrem de grijuliu cu viitoarea lui soție!

Prezentatorul Survivor, dezvăluiri despre nuntă: „Discutăm într-un consiliu de familie, de Crăciun”

Felicitări! Cum merg pregătirile de nuntă? Se întâmplă anul viitor, nu?

Ana: Da, anul viitor se întâmplă! Pregătirile merg destul de încet dar sigur!

Domnul Dan: Da, pentru că mai e o bucată de drum extraordinar, Doamne ajută! Și această parte o să o folosim judicios pentru că avem  o familie mare și pentru că o să încercăm să îi aducem, să îi avem pe toți aproape.

Ați stabilit deja dată nunții?

Ana: E stabilită luna, data o ținem pentru noi. Ideea este că eu și wedding plannerul cu care voi colabora ne vom ocupa de asta pentru că Daniel, după cum știți, pleacă, are treabă!

Domnul Dan: Da, da! O să vedem și asta!

Lăsăm miresa singură puțin!

Domnul Dan: O să vedem! Toate variantele sunt pe masă. Nu știm încă! O să profităm acum, de sărbători, și o să discutăm într-un mic consiliu de familie, de Crăciun, acum!

Sărbătorile le faceți în București? 

Domnul Dan: Da! Vom face și Crăciunul și Revelion în București pentru că petrecem prea puțin timp cu familiile și am zis  că asta ne unește, Bucureștiul și Ardealul!

Când plecați în Dominicană?

Încă nu știm dar o să comunicăm în curând toate detaliile!

Există posibilitatea să mergeți împreună, la început, acolo?

Trebuie să vedem și asta.  Dacă va fi mai important ca Ana să se ocupe de pregătirea nunții de aici, da, dacă reușim de la distanță, o să vedem...

Cum ar trebui să fie rochia de mireasă?

Vor fi trei rochii de mireasă. Prima va fi simplă, la cununia civilă, o rochie principală pe care nu aș putea să o descriu acum pentru că Daniel nu știe și va fi surpriză, iar  ultima lejeră, în care să pot să pășesc, să dansez și să mă simt bine!

Dar cererea în căsătorie a fost unică! Pe barcă, așa frumos!

Domnul Dan: Da! Așa am simțit! Să știi că a fost o improvizație și când improvizezi te duci la origine, la bază, cum spuneam noi. Eu sunt ofițer de marină, comercial,  Herăstrău era la îndemână și o zi frumoasă de octombrie a făcut restul și aveam inelul... Emoția a fost atât de puternică, iarăși o chestie despre care nu am vorbit foarte mult! I l-am arătat, „Iată, acesta este!”.  Și Ana mi-a zis: "Bun, și? Nu mi-l pui pe deget?". Trebuia să îl și pun pe deget!

Ana, dar te așteptai să fii cerută în căsătorie atunci?

Ana: Nu, aveam febra 40! Am zis să ieșim totuși pe lac pentru că era soare și am stat câteva zile numai în casă. Am luat bărcuța,  am luat vată pe băț, cum s-a văzut în video. Eram încântată că e soare și el scotea din rucsac și așa s-a întâmplat, am început încet-încet să îmi dau seama că acele cartonașe sunt speciale.

Domnul Dan: Niște foi din junglă, da! Eu le aveam cu mine de mai de mult, pregătite cine știe când va fi cazul și uite cum a ieșit... Știi! Nu e cum se pregătește e cum se nimerește și s-a nimerit  așa!

Ce vă doriți de Crăciun?

Ana: La mine întotdeauna este pe bază de sănătate și vreau să fiu în sânul familiei, să mă simt bine și să fiu iubită. Sunt iubită deja deci pot să spun că Moșul a venit  acum doi ani!

Domnul Dan: Da, Moșul, Domnul Dan! Ideea e că am depășit  cumva zona asta a lucrurilor materiale, deși, sigur, ne entuziasmăm ca orice părinte,  că sunt și părinte, ne entuziasmăm de orice, nu neapărat că e lucru material, ci căldura asta extraordinară, faptul că Ana reușește întotdeauna să mă surprindă cu un ceva. Întotdeauna e un ceva, care e atât material cât și spiritual și atunci aștepți cu bucurie. Îi place sezonul acesta, sezon magic pentru ea și asta e o bucurie în sine.

Cum credeți că o să fie noul sezon Survivor All Stars? Am văzut niște nume...

Domnul Dan: Nu vreau să merg pe linia asta! Dacă va fi să fie, va fi magnific! Apropo de nume, apropo de modul în care pregătim  orice tip de proiect la PRO TV. Ideea e că dacă va fi să fie, românii nu au mai văzut  încă acest tip de show,  în forma lui de „All Stars”! Atâta spun! Să urmărim  ce comunicăm pe subiectul ăsta!

Cât de dor vă era de junglă?

Foarte dor! Trebuie să mărturisim! Cel puțin eu așa priză am cu locul ăla, dar în general, cu aventurile, cu explorarea,  foarte mult! Pentru mine e minunat, jungla urbană, are și partea estetică frumoasă, dar mi-e dor întotdeauna să aduc poveștile românilor, sunt un storyteller.

Ce le transmite Domnul Dan tuturor în noul an, ce gânduri?

E un gând  care apare des în ultima vreme pentru că vorbim foarte mult, sunt foarte multe probleme în lume, știm,  dar sunt probleme de oameni. 2023 a fost un an  foarte complicat,  pentru mulți dintre noi și avem noi o mantră, cu Ana, "Cine te iubește, te și odihnește!". Să aibă grijă oamenii când  spunem... Spunem prea ușor, poate,  "Te iubesc", dar, să ai grijă, te și odihnește persoana aia sau, corolat, tu ești odihnă pentru persoana aia pe care tu o iubești la nemurire. Deci „Cine te iubește, te și odihnește!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
WhatsApp Image 2024 04 26 at 15 15 23 jpeg
banner laura cosoi png
banner zurli png
image jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net