Cât de pregătit este prezentatorul de la Survivor să își ia iubita de soție! Daniel Pavel a dat cărțile pe față: „Niciodată nu m-am grăbit”

Ultima actualizare:

Domnul Dan, mai precis, Daniel Pavel (46 de ani), prezentatorul de la Survivor, și iubita sa, Ana Maria Pop, cu care se iubește de mai bine de un an, au fost invitați la podcastul Vorba lui Jorge, acolo unde au povestit despre relația lor. 

De la o relație de prietenie, cei doi sunt acum iubiți, iar Ana Maria așteaptă cu nerăbdare să primească chiar inelul. Mai mult decât atât și Daniel Pavel a declarat că este pregătit să trăiască toată viața alături de aleasa inimii lui.

Este adevărat că ești pregătit să trăiești toată viața alături de Ana?", l-a întrebat Jorge pe Domnul Dan, iar prezentatorul TV i-a oferit răspunsul mult așteptat: „Este adevărat! Da!".

Am fost chiar o prietenă la început. Am așteptat persoana potrivită. Eu niciodată nu m-am grăbit, nu mi-am dorit vreo căsnicie cu orice preț, copil cu orice preț. Am așteptat tot timpul să curgă lucrurile natural. M-ai întrebat dacă e gelos? Poate aflu și eu!", i-a spus Ana lui Jorge, urmată apoi de Domnul Dan: „Nici eu nu puteam să mai promit și nici nu mai vroiam să promit ceva. Aveam lucruri de înțeles pentru că greșisem și eu și anumite așezări ale mele au fost poate ciudate, poate nu au mers...”, a povestit prezentatorul TV, a cărui iubită se trage dintr-o familie care a crescut-o frumos.

„Am așteptat persoana potrivită”

Iubita prezentatorului de la Survivor se gândește să aibă copii cu acesta și i-a spus lui Jorge că i-ar plăcea să aibă, de ce nu, o fetiță împreună sau poate chiar un băiat.

Sunt o fată simplă, dintr-o familie simplă, cu părinți cadre militare... Inițial vroiam să fac psihologia, apoi arhitectură, design și pe urmă  m-am oprit la partea practică și am făcut Dreptul, am dat examen de stagiatură, am profesat, profesez ca avocat în barou Cluj! (…) Primesc videoclipuri de la Daniel cu bebelușe frumoase, cumva cred că undeva în Univers, cândva...Toate la timpul lor! Mie mi-ar plăcea să fie o fetiță! Dacă e băiat, să fie băiat!", a mai spus iubita Domnului Dan care s-a arătat pregătită să îi facă un copil prezentatorului de la Survivor.

În plus, Ana a povestit despre intoxicația cu mercur cu care s-a confruntat la un moment dat.

Am învățat enorm în acei 6 ani, încercând să mă vindec pe toate căile pentru că medical luam câte 18 pastile pe zi doar pentru mercur, operațiile au trecut cum au trecut. Nu aveam vlagă în mine, m-am încăpățânat să ajung la Dalai Lama. Am stat o lună cu el, pot să spun că am vorbit cu el zilnic, mi-a dat sfaturi, m-au ajutat enorm...”,  a mai spus iubita Domnului Dan, care se completează de minune cu acesta.

Dar înainte să trăiască această poveste de dragoste, Daniela Pavel a mai avut o relație care a durat 7 ani de zile. Faptul că el era mult plecat de acasă și filma pentru Survivor a dus cumva, la momentul respectiv, la ruptura de fosta parteneră.

Am avut o relație mai lungă, de 7 ani. Mersul la Survivor a însemnat cumva ieșitul din cadrul în care construiam cumva partea solidă a acestei relații, care a inclus într-adevăr și un inel, bucata care s-a văzut cumva de când am devenit celebru.

Era cumva cu repetiție, inelul fusese dat, înainte de pandemie, cumva  tot aspectul ăsta al pandemiei, al depărtării, al distanțelor care urmau să se vadă în față noastră, urma să plec în continuare la Survivor, toate astea și-au pus amprenta și despărțirea s-a produs din toate punctele de vedere. M-a susținut foarte mult, cu ea am dat castingul în 2020, m-a filmat, m-a susținut foarte mult de-a lungul sezonului care a fost foarte lung, am stat 7 luni atunci, însă ne-am căutat drumuri diferite...", a povestit Daniel Pavel și despre acest moment din viața lui.

Am avut 4 voiaje mari, în fiecare an, câte 5-6 luni, eram plecat cât un sezon de Survivor, în anii '99, 2003-2004. De când mi s-a născut băiatul am migrat mai mult către media, dar navigația a rămas o mare pasiune a mea”, a mai spus ofițerul de marina Daniel Pavel.

„Dan umblă cu cuțitul la el în vacanță”

La rândul său, iubita lui Dan Pavel și-a dat partenerul de gol în cadrul podcastului Vorba lu Jorge, povestind de macetele de la ei din dormitor.

Are o macetă în fiecare dormitor, pentru că avem vreo 3-4 dormitoare. În vacanță, da, are un cuțit, și în casă. Acasă la noi are o macetă la noptieră și 6 săbii din culturi diferite...”, a povestit Ana Maria spre amuzamentul iubitului său și a gazdei Jorje.

image
image
image
image
image
image
carmen tanase varsta 1 jpg
FotoJet (8) jpg
FotoJet (3) jpg
Iuliana Tudor
drame de vazut pe netflix jpg
cub maia Morgenstern png
survivor romania all stars 2024 1 jpg
netflix pixabay png