Marius Elisei, noi detalii despre iubita lui. Esta mai mare cu 10 ani: „Căsătoria este doar un act”

Ultima actualizare:

Marius Elisei a făcut o serie de declarații despre femeia cu care își împarte viața de mai bine de trei săptămâni. Fostul soț al Oanei Roman a mărturisit că iubește din nou și este mai fericit ca niciodată. Isabela, fiica lui a fost cea care a aflat prima că tatăl ei are o nouă relație, veste pe care i-a dat-o ulterior mamei sale. 

Marius Elisei, noi dezvăluiri despre relația lui / foto: Colaj Click!
Marius Elisei, noi dezvăluiri despre relația lui / foto: Colaj Click!

Începând cu data de 6 septembrie a acestui an, Marius Elisei a început o nouă relație alături de o femeie a cărei identitate o ține departe de ochii lumii. A dezvăluit doar faptul că iubita lui este mai mare cu 10 ani și lucrează în domeniul medical. 

Marius Elisei: „Ea este foarte calmă și iubește copiii”

Cu ocazia zilei lui de naștere, Marius Elisei a publicat în social media o imagine cu mâna Isabelei și a iubitei sale, fără a-i dezvălui însă identitatea. Prezent în cadrul unei emisiuni, fostul soț al Oanei Roman a vorbit despre momentul în care a cunoscut-o pe femeia alături de care trăiește acum, dar și cât de mult i s-a schimbat viața în ultimul timp. 

 „Cu ea n-am vorbit niciodată, dar s-a nimerit în 2003 să o văd în preajma unui job. N-am vorbit deloc până acum. Ne-am întâlnit într-un grup la o petrecere, am vorbit și asta a fost tot. Suntem împreună de pe 6 septembrie.

În astea 3 săptămâni s-au întâmplat atâtea lucruri. Oana nu știe de la mine, stie de la Isabela. Ea este foarte calmă și iubește copiii. Ea lucrează în cadru medical.”, a declarat Marius Elisei, la Xtra Night Show.

„Ea are 40 de ani, eu am 30” 

Istoria se repetă pentru Marius Elisei: dacă în relația cu Oana ea a fost mai mare decât el, mărturisește că și în relația de acum există o diferență de vârstă de 10 ani. 

„Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai spus Marius Elisei. 

image
image
image
image
image
image
 “Se încheie un an agitat din viața mea și îmi doresc mai mult ca oricând să îi am lângă mine pe cei mai apropiați prieteni și colaboratori la o super petrecere", spune Oana Radu
Smiley Neversea
image png
ruby jpg
mariah carey profimedia 0108119864 jpeg
Dan Negru jpg
monica si ramona gabor jpg
banner rona hartner png