Când s-a despărțit, de fapt, definitiv Oana Roman de Marius Elisei! „Nu mă deranjează absolut deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă”

Oana Roman (47 de ani) a dat cărțile pe față și a povestit când a fost momentul în care s-a despărțit definitiv de fostul ei soț, Marius Elisei, considerând că relația lor nu mai poate fi salvată și că a făcut tot ce se putea pentru asta. Și asta s-a întâmplat după ce s-a aflat că Marius Elisei ar avea deja o nouă relație, iar fiica lor, Isabela, i-ar fi cunoscut partenera.

Oana Roman s-a întors de la mare și a făcut câteva mărturisiri menite să lămurească relația ei cu Marius Elisei, tatăl fetiței sale. A făcut-o pe Instagram, pentru comunitatea ei de acolo, și a ținut să spună exact când s-a întâmplat. După mai multe încercări de a salva ceva, momentul culminant și ruptura dintre fiica lui Petre Roman și Marius Elisei s-a produs definitiv pe data de 3 septembrie.

S-a rugat să îi fie bine fostului soț

Oana Roman a ținut să specifice faptul că se bucură de noua relație a fostului ei soț și că s-a rugat ca lui să îi fie bine pentru ca ei doi să se liniștească și să își vadă mai departe, separat, de viața lor.

Dragii mei, știți că întotdeauna când am ceva de spus sau de lămurit, o fac aici, cu voi. Astăzi (n.r.: ieri) s-a declanșat o avalanșă de telefoane și  de mesaje din partea ziariștilor, a televiziunilor, relativ la faptul că fostul meu soț și tatăl Izabelei, s-a văzut cu ea de ziua lui și a anunțat, așa, subtil, că este într-o nouă relație.

Drept pentru care, evident că astăzi toată lumea m-a sunat să mă întrebe ce părere am, să mă invite la emisiuni, să mă duc să povestesc despre asta. Le-am explicat că nu îmi doresc pentru că practic nu sunt foarte multe lucruri de spus. Sincer vă spun și din suflet, mă bucur foarte mult că el este ok, că are o nouă relație și că lucrurile, în sfârșit, se  pot liniști între noi.

Dar, evident că presa speculează foarte mult, evident că și el a dat o declarație în care a spus că  nu mai vrea să audă despre mine, că nu mai vrea să vorbească despre mine, că are o nouă relație și că este foarte fericit cu ea, lucru care pe mine mă bucură pentru că eu pentru asta m-am rugat. Ca el să își găsească o nouă relație astfel încât să ne putem liniști, dar trebuie să fac anumite precizări”, a mărturisit Oana Roman, care a povestit exact și când s-a despărțit de Elisei.

Sunt titluri care spun că Marius Elisei declară anumite lucruri după 8 luni de la despărțirea de Oana Roman. Ei bine, a avut loc o despărțire în luna ianuarie, dar în urma unor discuții și a unor mesaje dintre noi, noi am încercat să reînodăm relația și prin luna aprilie și prin luna mai și din mai încoace a stat în casă cu noi. Au existat eforturi din partea amândurora să încercăm  să salvăm ceva.

Prin luna iunie am avut chiar o discuție foarte serioasă în care el mi-a spus că încă există sentimente, că el simte că mă iubește mai mult decât chiar mă iubesc părinții mei, eu am crezut în asta, am încercat, am făcut eforturi, nu s-a putut! Diferențele și lucrurile, viziunile diferite dintre noi, nu se pot rezolva, astfel încât am hotărât că este mai bine să încheiem definitiv pentru că ne chinuiam amândoi. Astfel încât, înainte ca eu cu Isa să plecăm în Franța și anume pe 3 septembrie i-am spus că e mai bine să încheiem definitiv și ăla a fost momentul în care el a plecat definitiv de acasă, deci pe data de 3 septembrie totul s-a încheiat”, a făcut lumină în acest caz, Oana Roman.

Oana Roman este împăcată cu decizia pe care a luat-o

Mai mult decât atât, Oana Roman a mai povestit că este împăcată cu decizia pe care a luat-o dar și bucuroasă că fiica ei de 9 ani își poate vedea ambii părinți în liniște.

„Și ca să închei, spun încă o dată, sunt extrem de împăcată și de liniștită și de bucuroasă că el este bine, că Isa poate, în sfârșit, să se bucure de amândoi părinții în mod liniștit, cu fiecare în parte.

Nu mă deranjează absolut deloc că Isa a făcut cunoștință cu această doamnă, sper să se înțeleagă bine și sper ca eu și cu Marius să putem să o creștem pe Isa și să ne implicăm amândoi în creșterea ei, în mod echitabil, dacă se poate, și în mod cat mai corect și mai serios pentru că ea are nevoie de doi părinți care să se implice amândoi în creșterea ei. Și cam asta a fost tot! Va mulțumesc! Doamne ajută și mergem mai departe!”, a încheiat, încrezătoare în ceea ce îi rezervă viitorul, Oana Roman, care se roagă și mulțumește pentru tot ceea ce primește, fiind recunoscătoare.

Oana Roman și Marius Elisei s-au căsătorit în 2014 și au împreună o fetiță de 9 ani, pe Isabela. Cuplul a divorțat în 2021, iar la 6 luni de la despărțire cei doi au hotărât să își mai dea o șansă și de atunci au tot încercat să reînoade relația dar nu a mai mers și nu a mai fost nimic ca la început.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldații ucraineni evacuează locuitorii din localitățile de lângă granița cu Rusia FOTO PROFIMEDIA
image
image
image
image
image
image
megan thee stallion boa hancock instagram jpg
dan cruceru jpg
cub ilie nastase png
 Francisca (30 de ani) a recuperat câteva dintre zilele pierdute departe de TJ Miles
cub oana lis png
banner banner ionmormântare naomi png
monica tatoiu
christian sabbagh familie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net